Un locuitor dintr-un oraș din România și-a zidit o dubă în bloc

Foto: Petrea Pascutoi (Facebook)

Un locuitor din Bacău și-a făcut o extensie bizară la apartamentul în care locuiește: a lipit pe exteriorul blocului o parte dintr-o dubă.

Fotografia a fost publicată pe Facebook de Petrea Pascutoi, un alt locuitor din Bacău care a descoperit duba în timpul unei plimbări prin oraș.

„N-am cuvinte…. de ce cum unde pentru ce…”, a comentat el pe rețeaua de socializare.

Internauții au făcut tot felul de glume și de ironii pe seama ciudățeniei arhitecturale: unii au spus că e un fel de balcon, alții că acolo își parchează mașina sau că e o protecție pentru tabloul electric.

„Ce, nu ați mai văzut bloc cu portbagaj?”, a comentat un utilizator.

„Și-a făcut o debara pentru scule”, a zis altcineva.

Fotografia s-a viralizat pe internet, iar jurnaliștii de la publicația locală „Deșteptarea de Bacău” au mers să vadă depozitul-dubă și să discute cu proprietarul „construcției”.

Însă între timp proprietarul – care nu a fost găsit – a demontat ciudata extensie, probabil speriat de eventualitatea unei amenzi, scrie sursa citată. Totuși, într-o fotografie realizată de jurnaliștii din Bacău încă se observă conturul fostei anexe de la parterul blocului.

duba bloc bacău
Foto: Ramona Ionescu („Deșteptarea de Bacău”)

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.