Drama unui român care a stat o lună la ATI și a văzut 50 de oameni murind de COVID lângă el

florin mojoiu

Florin Mojoiu. Foto: Captură video Digi 24

Florin Mojoiu, un bărbat în vârstă de 47 de ani care a petrecut o lună internat la terapie intensivă într-un salon COVID a povestit pentru postul de televiziune Digi 24 dramele cumplite pe care le-a văzut acolo.

S-a infectat cu noul coronavirus în martie 2021, iar în luna petrecută la ATI a văzut în jur de 50 de persoane care și-au pierdut viața.

„Am văzut foarte multă agitație, oameni speriați, oameni care nu știau ce se va întâmpla cu ei… Și tot văzând așa cu o frecvență absolut înspăimântătoare, vorbind foarte sincer. Deci văzând atâția morți cât de ușor trec de la viață la moarte m-am simțit copleșit, speriat. Am conștientizat foarte acut că cel mai important lucru pentru care trebuie să îi mulțumesc lui Dumnezeu este că îmi mai dă o zi”, a relatat Mojoiu.

„Veți vedea oameni murind, veți auzi oameni văitându-se, cerând apă, exprimându-și durerea cum pot”, a mai spus fostul pacient, care îi îndeamnă pe români să se vaccineze.

Florin Mojoiu a primit inițial oxigen prin intermediul unei măști, iar ulterior, deoarece starea sa se agravase, a fost ventilat mecanic. Medicii nu îi dădeau multe șanse de supraviețuire, iar cât a stat la ATI preotul spitalului l-a spovedit și împărtășit de mai multe ori.

După ce a fost externat a aflat că mama lui a murit la 5 zile după ce s-a internat. „S-a speriat atât de tare gândindu-se dacă voi scăpa sau nu, încât teama provocată de chestia asta a făcut-o să aibă un AVC”, a mai povestit bărbatul.


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version