Dragnea: „Transmit tuturor românilor gândurile mele calde”

liviu dragnea codul de procedură penală
Foto: Pagina de Facebook Liviu Dragnea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților, le-a transmis românilor gândurile sale calde cu ocazia „Adormirii Maicii Domnului” și la mulți ani marinarilor și navigatorilor români de Ziua Marinei Române.

„Transmit tuturor românilor gândurile mele calde, în această zi de mare sărbătoare, în care prăznuim „Adormirea Maicii Domnului” şi serbăm Ziua Marinei Române.

Îi onorăm şi îi cinstim astăzi pe marinarii care servesc ţara pe navele aflate sub pavilion românesc, precum şi pe toţi cei care activează în porturile noastre. Prin devotament şi profesionalism fac, zi de zi, cinste României.

Îndemânarea şi curajul de care dau dovadă le aduc respectul şi preţuirea noastră!”, a scris Dragnea pe pagina sa de Facebook.

Liviu Dragnea mai spune că responsabilitatea și loialitatea demonstrate de cei care și-au dedicat viața acestei profesii în cadrul misiunilor internaționale și exercițiilor desfășurate împreună cu partenerii noștri din cadrul Alianței Nord Atlantice arată că România este un aliat de nădejde care contribuie substanțial la asigurarea securității colective.

Președintele PSD își încheie mesajul cu o urare: „Sfânta Fecioara Maria să vă însoțească și să vă ocrotească mereu! La mulți ani marinarilor și navigatorilor români”.

La mai puțin de o oră după ce Dragnea a postat pe Facebook au apărut sute de comentarii, cele mai multe critice la adresa liderului PSD.

„Spui acolo „transmit tuturor românilor…”. Eu sunt român, dar nu am nevoie de urările tale, Mie, ca român, mi-e rușine cu tine, cu faptul că reprezinți România în anumite situații, practic ne reprezinți pe noi, nu ne regăsim în modelul tău ca om, noi nu suntem așa. Să-ți fie rușine cu tine ca persoană publică!”, comentează un utilizator Facebook la postarea lui Liviu Dragnea.

Cei mai mulți îi cer demisia din fruntea Camerei Deputaților și schimbarea actualului Guvern.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.