Liviu Dragnea, despre BMW-ul cu ITP-ul expirat: ”Fiul meu să primească amendă, să se învețe minte”. Legea îl contrazice!

Liviu Dragnea n-a putut să plătească taxa de pod la Fetești. Foto: Facebook / Liviu Dragnea

Liviu Dragnea, liderul PSD, a declarat că fiul său trebuie să fie amendat pentru că mașina pe care i-a împrumutat-o pentru a merge la mare de 1 mai avea inspecția tehnică expirată.

Codul Rutier sancționează conducătorul auto care circulă cu ITP expirat, nu proprietarul vehicului, însă Liviu Dragnea s-a grăbit să arunce responsabilitatea pe fiul său.

”În ceea ce priveşte ITP-ul – am înţeles că nu e – fiul meu să primească amendă, să se înveţe minte. L-am rugat să-mi împrumute maşina, mi-a împrumutat-o, îi mulţumesc foarte mult, şi eu i-am împrumutat când el încă nu avea maşină, m-am dus la mare şi am venit”, a spus Liviu Dragnea.

Până în acest moment nu există informații că s-ar fi emis vreo sancțiune din partea autorităților în acest caz.

Liderul PSD s-a arătat iritat de dezvăluirea faptului că mașina cu care a mers la mare nu avea revizia obligatorie făcută.

“Am văzut tot felul de detectivi, unii pârâţi, vai de mama lor, mă iertaţi că vorbesc aşa. Am văzut şi o domnişoară care umblă liberă prin Teleorman, care a făcut o mare analiză şi o mare investigaţie. Maşina nu e a firmei unde este acţionar fiul meu, este a lui personală. Maşina mea a fost accidentată grav acum o perioadă, cu Irina, mulţumesc lui Dumnezeu că a scăpat şi a fost avariată grav, este acum reparată, este încă în service. Este vorba despre maşina pe care o am în declaraţia de avere, BMW X5, pe care am moştenit-o de la fratele meu”, a mai spus Liviu Dragnea.

Acesta a mai relatat o ”aventură” din țara pe care vrea să o conducă. Dragnea a susținut că nu a reușit să plătească taxa de pod la Fetești, contactându-l chiar și pe Ştefan Ioniţă, directorul CNAIR.

”M-am chinut să dau SMS-ul ăla ca să plătim, l-am sunat pe domnul Ioniţă de la compania de drumuri: <Domnule, suntem şi noi aici, pe autostradă, şi vrem să plătim, nu vreţi să luaţi banii>. Mi-a spus că verifică, nu ştia, mă aşteptam să ştie, dar sigur că era şi el undeva, că se auzeau nişte păsărele în telefon. M-a sunat ulterior şi mi-a spus că este o problemă la compania de telefonie, dar ce facem noi, cei care vrem să plătim? Mi-a dat răspunsul că puteţi plăti şi mâine”, a mai declarat șeful PSD.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.