Dragnea: Iohannis M_ _ _E

FOTO: Captură Antena 3
FOTO: Captură Antena 3

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a prezentat, duminică seară, într-o emisiune de televiziune, măsurile pe care le-a luat Guvernul pentru creșterea salariilor și pensiilor. La final a scris pe planșă „Iohannis M_ _ _E”.

„Păi de ce săriți așa? Iohannis minte! Păi la ce v-ați gândit, nu cred că v-ați gândit la ce s-a gândit el. Eu am arătat că domnul Iohannis minte. Este un fel de Pinocchio ca să spunem așa”, a răspuns Liviu Dragnea când a fost întrebat ce a vrut să transmită prin mesajul „Iohannis M_ _ _E”.

Președintele PSD a mai spus că președintele Klaus Iohannis s-a făcut de râs de două ori în această săptămână.

„Iohannis s-a făcut de râs ieri și vineri. Prima constatare a mea este că s-a umplut de ridicol cu contestarea la CCR în legătură cu plecarea în concediu a premierului Viorica Dăncilă și apoi sâmbătă (la o întâlnire a membrilor PNL – n.red.), când a spus o serie întreagă de minciuni, a făcut și două dezacorduri”, a precizat Liviu Dragnea la Antena 3. Acesta a mai spus că nu pleacă în concediu pentru că îi e teamă să nu îi fie și lui contestată decizia la CCR.

Dragnea a mai spus că președintele „este din în ce mai disperat”.

„Acum vede că nu mai are o susținere serioasă în stradă, o masă mare de oameni nu se mai lasă manipulați. El nu mai are o bază electorală; și-a construit baza electorală pe minciună și pe o gogoașă mediatică umflată de statul paralel, anume protejarea Justiției.

E agitat că vede ca se mișcă și Cioloș, un alt mare candidat la prezidențiale, astfel că singurul partid care a rămas să îl susțină a fost PNL-ul, cu toate că și acolo sunt disensiuni. Sunt oameni din interior care ne-au spus ce s-a discutat acolo.

A zis că el va conduce PNL și a zis mie lăsați-mi ALDE, în sensul să îi convingă pe cei de la ALDE și pe Tăriceanu să iasă din coaliție”, a continuat Liviu Dragnea.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.