Dragnea, în război deschis cu ”străinii”: ”Când ești, doi ani, primul la floarea soarelui și porumb în Europa, ești un pericol”

Liviu Dragnea FOTO: Captură video Facebook
Liviu Dragnea FOTO: Captură video Facebook

Liviu Dragnea, președintele PSD, a lansat un nou atac la adresa ”dușmanilor” României, în cadrul unui interviu la televiziunea de casă a partidului, Antena 3.

”Nu vine nimeni să ne dea, toată lumea vrea să profite de această țară”, a tunat liderul PSD, continuând un război mai vechi cu companiile multinaționale.

”Toate companiile lor trebuie să se dezvolte aici în detrimentul companiilor noastre. Îi deranjează această coaliție, românească, pentru care cuvântul patriotism nu este un moft”, a continuat Dragnea la Antena 3.

Baronul de Teleorman se fălește că este un mare luptător pentru interesele României: ”Va începe o campanie de demonizare a mea ultra-profesionistă, cum nu a mai fost niciodată împotriva nimănui, pentru că sunt interese, în ce privește resursele naturale, potențialul agricol al acestei țări, capacitatea de a participa la lucrări de investiții a firmelor românești”.

”Când ești, doi ani, primul la floarea soarelui și porumb în Europa, ești un pericol”, a mai spus șeful PSD.

Dragnea a vorbit și despre relația sa cu premierul Viorica Dăncilă.

”Acum e mai stăpână peste guvern. La început vorbeam mai mult. În ultimele luni și eu am zis să vorbim mai puțin pentru că a început să se implice mult mai mult în activitatea guvernului, întâlniri, deplasări, și acum e plecată, dar relația e bună”, a explicat Dragnea.

Președintele Camerei Deputaților crede că românii au mai mulți bani pentru a ieși la restaurant și pentru a merge în concedii. Dragnea le-a dat exemplu pe mătușile secretarului general al PSD, Codrin Ștefănescu, cărora nu le e frică pentru ziua de mâine și nu își dau toată pensia pe medicamente.

”Cheltuielile pentru recreere şi cultură, aproape s-au triplat. Oamenii, nu toţi, dar din ce în ce mai mulţi – asta ne-a interesat să-i ducem în clasa de mijloc – nu mai au grija zilei de mâine şi îşi permit să meargă la acţiuni de cultură, îşi permit să meargă în concedii”, a spus Liviu Dragnea.