Dragnea: ”Ce-am făcut noi?”. Cetățean: ”Nimic!”. Dragnea: ”Nimic ești tu!”

liviu dragnea
Liviu Dragnea. Foto: Youtube

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a avut parte de câteva momente neplăcute în timpul unei vizite de campanie la Suceava, unde a participat la alegerea conducerii județene a partidului.

Dragnea a făcut o baie de mulțime în comuna Dumbrăveni, moment în care un tânăr a refuzat să îi strângă mâna. ”Eu nu dau mâna cu hoții”, a spus acesta. Dragnea a zâmbit și a trecut mai departe.

Liviu Dragnea a fost întâmpinat la Suceava cu fanfară și cântece populare și a primit asigurări de la activul de partid că mai multe județe din Moldova îl susțin și îl vor chiar președintele țării.

Nu la fel de calm a fost șeful PSD când i-a fost întrerupt discursul pe care l-a ținut în fața câtorva sute de acoliți.

”Ce am făcut noi?” întreba retoric Dragnea, moment în care cineva din sală a strigat: ”Nimic!”. Șeful PSD a răspuns cu mult venin în glas: ”Nimic ești tu! Ți-o spun direct! Ai răbdare să îți spun ce am făcut noi, mincinosule! Am mărit salarii…”.

Dragnea a transmis și la Suceava același mesaj diviziv, victimizându-se și autoproclamându-se din nou drept un mare patriot.

”I-aţi auzit vreodată pe ceilalţi, pe Iohannis şi clica lui, vorbind vreodată de patriotism. Nu, pentru că ei preferă să fie slugi, să fie slugile străinilor. De ce sunt supăraţi pe noi? De ce ne hăituiesc peste tot? De ce vor să ne închidă gura? De ce vor să ne închidă? Pentru că noi scoatem în fiecare zi la iveală toate abuzurile lor”, a mai spus Liviu Dragnea.

”La toamnă vom avea alegeri prezidenţiale. Atunci e momentul în care trebuie să eliberăm România de această căpuşă care se numeşte Iohannis”, a adăugat Dragnea.