Dragnea ”a auzit” că se va încerca fraudarea alegerilor europarlamentare

Liviu Dragnea FOTO: PSD.ro
Liviu Dragnea FOTO: PSD.ro

Președintele PSD Liviu Dragnea, condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu suspendare în dosarul Referendumului, pentru că și-a folosit autoritatea în scopul obținerii de foloase necuvenite, se teme că adversarii săi politici vor încerca să fraudeze rezultatelor alegerilor europarlamentare, care au loc duminică.

La fel ca în toate declarațiile lipsite de fundament pe care emană, Dragnea și-a început declarația, la postul de casă, Antena 3, cu sintagma: ”Am auzit un zvon”.

”Nu cred în el, pentru că nu cred că au cum. Ar vrea să încerce o fraudă la softul de numărare, dar nu cred că au cum”, a declarat șeful PSD.

”Astăzi am trimis la toate județele, către reprezentanții noștri în birourile electorale județene, cât și în secțiile de vot să-și ia procesele-verbale în copie, să le aducă la sediile de partid. Să aibă o copie ai noștri pentru orice eventualitate”, a mai spus Dragnea, adăugând: ”Nu cred că se va întâmpla asta, dar mai bine sufli și-n iaurt”.

Liderul PSD a vorbit și despre sentința în dosarul angajărilor fictive de la ”Protecția copilului” Teleorman, care este așteptată în prima zi după alegeri, luni, 27 mai.

”Sunt complet nevinovat, nu mai vorbesc că e o speță rușinoasă. Dacă judecătorii sunt lăsați liberi, o să fiu achitat, dacă nu rezistă la presiuni, Dumnezeu cu mila”, s-a apărat Dragnea, adăugând că asupra judecătorilor se fac ”presiuni inimaginabile”, însă fără să explice de unde are aceste informații.

Dragnea a mai spus că nu regretă ”reformele” pe care le-a făcut în justiție în ultimii ani, care au depășit în importanță toate celelalte măsuri prevăzute în atât de trâmbițatul program de guvernare.

”Am sperat că odată zgândărit acest roi de viespi vom putea cu toții să-l curățim, cu toată protecția externă, a propagandei”, a mai spus liderul PSD.