Două tinere musulmane au fost bătute în Bucureşti. Le-au fost smulse vălurile

Două tinere musulmane în vârstă de 18 ani, care purtau văl islamic, au fost atacate pe Calea Moşilor, alegându-se cu mai multe răni.

Un grup de tineri le-a atacat pe cele două femei, susţine Asociaţia „Surori Musulmane”, cazul fiind cercetat şi de Poliţia Capitalei.

Cele două femei au fost atacate în timpul zilei de un grup de trei băieţi şi două fete. Victimele s-au ales cu răni la cap şi la mâini, fiind salvate doar după ce a intervenit un bărbat.

Una dintre tinere a mers împreună cu părinţii la secţia 8 Poliţie, dar aceştia nu au depus plângere. Poliţia s-a sesizat, însă, din oficiu.

Asociaţia „Surori Musulmane” se teme că incidentul este o răzbunare pentru atacurile teroriste, precizând că „nu se face diferenţa între terorişti şi musulmanii de rând”.

„Musulmanii aflaţi pe teritoriul României sunt paşnici, mai mult de jumătate dintre ei sunt cetaţeni români, născuţi şi educaţi aici. Nu ne dorim o divizare a societăţii române, ne dorim să traim în pace, la fel ca şi până nu de mult, să nu mai auzim astfel de cazuri repetate.”, susţin reprezentanţii Asociaţiei.

Recomandările editorilor GreatNews: