Doi tineri au plecat în aventura vieții lor, într-o căsuță pe roți

căsuță pe roți
Căsuță pe roți Foto: Facebook

Doi tineri au hotărât să renunțe la carierele care nu îi mai mulțumeau deloc și să plece în aventura vieții lor, în jurul țării.

Guillaume Dutilh și Jenna Spesard, ambii din Los Angeles, își trăiesc visul de cinci luni și străbat America într-un mod inedit. Tinerii și-au construit o căsuță pe roți și au pornit la drum.

Timp de un an, Guillaume și Jenna au construit de la zero căsuța pe roți, apoi și-au dat demisia de la locurile de muncă și au plecat în aventura vieții lor, pe care o povestesc de cinci luni pe un blog de turism și pe Youtube.

Guillaume și Jenna
Guillaume și Jenna

Guillaume Dutilh lucra ca inginer pentru un producător de motociclete, iar Jenna Spesard era asistentă la un studio de filme, dar situația din ultimele luni le-a adus cea mai mare fericire din viața lor.

Căsuță pe roți Foto: Facebook
Căsuță pe roți Foto: Facebook

„Am fost nevoiţi să vindem cam tot ce aveam pentru a începe acest proiect”, a explicat Dutilh, adăugând că au avut nevoie de 1.000 de ore de muncă pentru a putea pleca la drum, potrivit Business Insider.

Alături de cățelul lor Salies, Guillaume și Jenna au reușit deja să străbată 25 de vizite și să meargă aproximativ 16000 de kilometri, iar fiecare zi este o adevărată aventură.

Pentru a putea să își plătească mâncarea și combustibilul care ajunge la 800 de dolari pe lună, cei doi ţin workshop-uri pentru o firmă care se ocupă cu construcţia de case mici, asemenea celei în care călătoresc ei, şi câştigă bani de pe urma canalului pe care postează foarte des filmulețe din aventura lor pe patru roți.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

output_Hh9RjX

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.