Doi șoferi s-au luat la bătaie pe stradă, altul a smuls actele din mâinile polițistului

FOTO: Captură video
FOTO: Captură video

Doi bărbați au fost filmați în timp ce se bat în plină stradă. Întreaga scenă a avut loc într-o intersecție din Buzău. Din câte se pare, cei doi sunt șoferi și s-au bătut după o neînțelegere în trafic.

Un alt scandal în care a fost implicat un șofer a avut loc, tot în Buzău, în parcarea unui supermarket. Un tânăr s-a enervat după ce a fost oprit de polițiști și sancționat pentru transport ilegal de persoane.

Întreaga scenă a fost filmată cu un telefon mobil. Individul deschide portiera mașinii de poliție și smulge documentele din mâinile unui agent.

Acesta le transmite polițiștilor să nu pună mâna pe el. „Nu aveţi dreptul să puneţi mâna pe mine, una la mână. Doi la mână, trebuie să fiţi doi poliţişti ca să mă opriţi voi pe mine. Pui mâna pe mine şi tragi de mine? Ţi-am dat documentul corespunzător, frumos, centură aveam, pe ce bază mă opreşti”, le-a transmis şoferul oamenilor legii.

Protagonistul acestor scene fusese oprit miercuri dimineaţă de poliţişti, fiind identificat că făcea transport de persoane, în regim de taxi, fără a avea acte în acest sens.

El a fost îndrumat pentru identificare în parcarea unui supermarket, iar scandalul a început în momentul în care a aflat de ce a fost oprit.

„A fost depistat un conducător auto din comuna Grebănu care efectua transport de persoane în regim taxi fără a deţine documentele legale, mă refer la autorizaţii de taximetrie, context în care poliţiştii rutieri au aplicat sancţiunea suplimentară de suspendare a utilizării vehiculului respectiv, prin reţinerea certificatului de înmatriculare şi a plăcuţelor de înmatriculare”,a declarat comisar şef Silviu Dinu, de la Poliţia Rutieră Buzău, pentru adevarul.ro.

Șoferul a rămas fără plăcuțe și certificatul de înmatriculare, pentru transport ilegal de persoane. De asemenea, a fost amendat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. În total a primit amenzi de 5.350 de lei.