Doi muncitori au fost sechestrați și uciși la Onești. Soția agresorului a fost reținută

Doi muncitori au fost ținuți ostatici ore în șir într-un apartament din Onești. În final au fost înjunghiați mortal de cel care îi sechestrase. Acesta, la rândul său, a fost împușcat de polițiști, care au intrat în forță în apartament. Cele două victime sunt un bărbat de 36 de ani și colegul lui de 52 de ani.

Agresorul este internat în spital, iar soția sa a fost reținută pentru complicitate la lipsire de libertate. De asemenea, șefii Poliției fac o anchetă internă pentru a stabilit unde s-a greșit și de ce s-a intervenit atât de târziu.

Cei doi muncitori erau angajați de o firmă pentru a lucra la renovarea apartamentului. Agresorul și soția sa au fost proprietarii acestei locuințe, însă au pierdut-o în instanță în urmă cu 10 ani. Soția, care a fost și ea angajată la firma respectivă, ar fi fost acuzată de delapidare și a acoperit paguba cu valoarea locuinței.

Agresorul a ajuns la apartament și i-a legat pe cei doi cu niște coliere de plastic, iar apoi ar fi sunat la Poliție și a cerut, pentru a nu le face celor doi, să schimbe decizia instanței și să-i dea apartamentul înapoi.

Potrivit primelor informații, soția agresorului, în vâstă de 68 de ani, se află la etajul patru al aceleiași clădiri, cu un etaj mai sus față de apartamentul în care s-a întâmplat nenorocirea. Polițiștiiau găsit în geanta ei mai multe coliere de plastic.

Locuința obținută în instanță nu a fost folosită niciodată de firmă și, potrivit reprezentanților acesteia, recent se luase decizia de a renova pentru a caza alți angajați.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.