Doi bătrâni de 90 și 89 de ani, soț și soție, s-au aruncat de la etajul 7 al blocului

Foto: Pixabay

Doi bătrâni de 90 și 89 de ani din București, soț și soție, s-au aruncat de la etajul 7 al blocului în care locuiau, relatează G4media.ro.

Cei doi au sărit de la fereastra ghenei de gunoi. Potrivit unui prieten de familie, cei doi sufereau de mai multe afecțiuni medicale.

Din păcate, în ultimul an mai mulți români s-au sinucis, unii dintre ei din cauză că nu se mai descurcau cu banii.

În luna iulie, un bărbat de 46 de ani din Slatina, angajat la fabrica de aluminiu ALRO, s-a sinucis după ce a fost trimis în șomaj tehnic, ceea ce ar fi dus la o diminuare cu 75% a salariului său. El a lăsat un mesaj de adio pe o factură la utilități. „Ultima variantă – o moarte”, a scris bărbatul.

Anterior, în februarie 2022, un bărbat din Lugoj în vârstă de 67 de ani s-a sinucis după ce a primit factura de la curent electric. Aceasta era 700 de lei, aproximativ jumătate din pensia sa.

Vă recomandăm și:

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.