Doctoriță dintr-un spital de stat, anchetată pentru că a luat mită ca să facă o cezariană

Spitalul Clinic Municipal Filantropia Craiova

Foto: Spitalul Clinic Municipal Filantropia Craiova (Facebook)

O doctoriță de la Spitalul Clinic Municipal Filantropia Craiova este anchetată de procurori, fiind acuzată că a luat șpagă 800 de lei și 100 de lire sterline de la o pacientă pentru a realiza o cezariană, se arată într-un comunicat de presă al Direcției Generale Anticorupție Dolj.

La data de 10 octombrie 2024, inculpata, în calitate de medic specialist cu specializarea obstetrică-ginecologie, ar fi primit mită suma de 800 de lei şi 100 de lire sterline de la o pacientă internată la Spitalul Clinic Municipal Filantropia Craiova, pentru a efectua o intervenţie chirurgicală pentru naşterea unui copil (cezariană).

Doctorița este anchetată acum pentru infracţiunea de luare de mită. Ea a fost plasată sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, iar printre obligaţiile impuse inculpatei se numără şi cea de a nu exercita profesia de medic specialist obstretica-ginecologie în cadrul niciunei unităţi spitaliceşti din reţeaua publică de stat.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version