Directoarea DSP Ialomița s-a luat la bătaie într-un birou cu directoarea economică

direcția de sănătate publică
Sursa: adevarul.ro

Directoarea Direcției de Sănătate Publică Ialomița Marinela Radu s-a bătut într-un birou cu directoarea economică a instituției, relatează publicația locală independentonline.ro.

Marinela Radu și Denisa Ioniță s-ar fi luat la bătaie din cauza unor documente care ar fi trebuit semnate, dar pe care directoarea economică a refuzat să le semneze.

La fața locului au fost chemați și polițiștii, în urma unui apel la 112. Deocamdată nu este clar cine a început conflictul.

Directoarea DSP susține că ea este o victimă: „Eu am fost cea care a sunat la 112. Pur și simplu m-am trezit cu domnișoara Denisa în birou. M-a îmbrâncit și m-a tras de sacou. M-am speriat foarte tare. Merg la spital să-mi iau tensiunea!”

Potrivit sursei citate, cele două șefe au deseori accese de furie în fața funcționarilor.

Polițiștii le-au audiat la sediul DSP Ialomița atât pe Marinela Radu, cât și pe Denisa Ioniță, fiind deschis și un dosar penal.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.