Diferența dintre un credit ipotecar și unul imobiliar

FOTO: OleksandrPidvalnyi/Pixabay.com
FOTO: OleksandrPidvalnyi/Pixabay.com

Iarna e anotimpul perfect în care ai timp să te gândești la următoarele investiții imobiliare pe care să le faci. Dacă ai planuri să-ți renovezi casă ai putea chiar să iei în considerare să faci astfel de lucrări în acest anotimp. Ai nevoie de un dezumidificator industrial special și problema uscării este rezolvată. Sunt și foarte mult avantaje dacă faci o renovare iarna.

Foarte important este faptul că poți găsești meseriași, care de obicei sunt ocupați pe timpul verii. Iar prețurile cu mâna de lucru s-ar putea să fie mai mici. Dacă nu ai bani, poți face rapid o comparatie credit nevoi personale pe internet pentru afla care este cea mai bună varianta de împrumut.

Tot iarna, chiar dacă oferta caselor și apartamentelor este la fel de bogată, sunt mai puțini cei care se interesează să-și cumpere ceva și să se mute. Și în acest caz e indicat să faci rapid pe internet o comparatie credite ipotecare.

Mulți se întreabă care este diferența dintre un credit ipotecar și unul imobiliar. Creditul imobiliar se poate garanta ipotecând și alte imobile pe care le deții. Pe de altă parte, creditul ipotecar se garantează cu ipoteca imobilului pentru care s-a acordat împrumutul.

Creditul imobiliar se adresează în special celor care nu dispun de o sumă mare de bani pentru avans, dar au o altă proprietate sau au cunoștințe sau rude apropiate care sunt dispuse să garanteze cu proprietatea lor.

Creditul ipotecar este potrivit pentru cei care nu au proprietate cu care să garanteze, au un avans și vor un credit pe o durată mai lungă de timp. Garanția este oferită băncii chiar de imobilul pe care îl achiziționează.

De asemenea, mai trebuie spus că în timp ce creditul ipotecar este mai strict reglementate în ceea ce privește condițiile de acordare, în cazul celui imobiliar, băncile au libertate să-și stabilească condițiile.