Dezmembrari auto in Ramnicu Valcea – Centrele cu cele mai avantajoase piese

dezmembrari auto in ramnicu valcea lista centre

Cauti dezmembrari auto in Ramnicu Valcea? Noi facem o trecere rapida in revista a celor mai importante centre de la care iti poti procura piese auto originale la mana a doua, dar si unde iti poti da masina veche la dezmembrat.

Exista mai multe centre de dezmembrari auto in Ramnicu Valcea care sunt foarte avantajoase, practica preturi bune pentru piesele bune scoase de pe masinile vechi. Aceste centre sunt foarte cautate si noi le enumeram pe cele mai populare dintre ele. in plus, va oferim informatiile esentiale daca pentru a apela la centrul de dezmembrari auto care e mai aproape de voi.

Dezmembrari auto in Ramnicu Valcea – ProbAuto

Primul pe care vi-l prezentam este parcul ProbAuto de dezmembrari. Firma ProbAuto informeaza ca a dobandit pana acum o mare experienta in domeniul dezmembrarilor auto, fiind una dintre cele mai cunoscute din oras, trateaza fiecare client cu seriozitate si pune accentul pe nivelul ridicat al serviciilor oferite.

ProbAuto dezmembreaza o gama larga de marci auto si ofera garantie dar poate si trimite prin curier piese in toata tara. Parcul de dezmembrari e situat pe strada Timis la numarul 11.

Dezmembrari auto in Ramnicu Valcea – Catalin si Dragos

Catalin si Dragos SRL este o firma de auto second hand si noi din import care efectueaza reparatii auto la toate tipurile de masini, dar ofera si servicii de tractare si recarosari RAR, fiind partener autorizat RAR.

La capitolul dezmembrari, compania Catalin si Dragos se ocupa de autoturisme facand parte doar dintre urmatoarele marci: Audi, BMW, Citroen, Fiat, Ford, Mercedes, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Volvo, Volkswagen.

Parcul auto poate fi gasit foarte usor pe Calea Bucuresti la numarul 247, Ramnicu Valcea.

Dezmembrari auto in Ramnicu Valcea – Expert Dezmembrari

Un alt parc de dezmembrari auto in Ramnicu Valcea, de aceasta data situat undeva la marginea orasului, este SC Expert Dezmembrari. Parcul e unul autorizat pentru ativitatea de dezmembrari si detine piese auto cu un stoc permanent de minimum 5000 de repere pentru diferite marci auto.

Complexul parcului este situat in Ramnicu Valcea pe strada Uzinei numarul 1 B, in zona Platformei Chimice Oltchim, chiar in imediata apropiere a combinatului chimic.

Dezmembrari auto in Ramnicu Valcea – AutoDez

AutoDez Dezmembrari din Valcea este o companie care are particularitatea de a detine si comercializa piese si pentru autoutilitare, camioane si autobuze, pe langa piesele de autoturisme mici, rezultate din dezmembrari. Sunt disponibile atat motoare diesel cat si benzina, elemente de caroserie, elemente de mecanica, esapamente, cutii de viteze, alternatoare, electromotare, turbine, pompe de injectie, chiuloase, anvelope, jante, dar si ornamente de exterior si interior.

Firma de dezmembrari se afla in apropiere de Ramnicu Valcea, in Budesti, barajul peste Olt.