Dezmembrări auto în Caracal – Ce parcuri cu piese de mașini găsești

Dezmembrări auto în Caracal firme

Dezmembrări auto în Caracal – Este cunoscut faptul că orice șofer, de-a lungul timpului, nu scapă fără câteva reparații minore asupra vehicului. Înlocuirea anumitor piese poate fi uneori costisitoare și poate da bătăi de cap. Există însă și soluții mai simple cum ar fi apelarea la un centru de dezmembrări auto pentru a căuta piese de la mașini vechi.

Dezmembrări auto în Caracal – În funcție de modelul automobilului, poți să găsești la centrele de dezmembrări auto componente mai ieftine decât cele noi, care să nu prezinte uzură aproape deloc și niciun defect.

Un astfel de loc are marele avantaj că dispune de cele mai multe ori de aproape toate piesele de care ai putea să ai nevoie, iar existența online a site-urilor de profil chiar ușurează accesul. Astfel, poți comanda piese atât din alt oraș, dar poți afla și dacă centrele de dezmembrare de la tine din oraș au în stoc anumite piese.

Dezmembrări auto în Caracal – Servicii locale

Am aruncat și noi o privire peste ce firmele de dezmembrări auto în Caracal sunt disponibile și renumite și am găsit cel puțin trei foarte cunoscute pe care vi le prezentam mai jos.

Atunci când aveți nevoie de o piesă pentru mașină pe care vreți să o luați mai ieftin de la un centru de dezmembrări, este ideal să mergeți la un astfel de centru local pentru a vedea cu exactitate starea piesei. Abia dacă nu găsiți la furnizorii locali, merită să apelați și la cei din alte zone, pentru a nu risca nimic.

Dezmembrări auto în Caracal – 2T Service auto

Un prim serviciu de dezmembrări auto în Caracal pe care l-am identificat și care e destul de cunoscut este 2T Service Auto. Firma are un parc auto format din mașini avariate folosite pentru dezmembrări și special pentru vânzarea pieselor în Caracal.

Cei de la 2T Service Auto se laudă pe siteul propriu că dispun de o mulțime de piese provenite de la cele mai bune branduri din industria de automobile, piese precum cutia de viteză, elemente de caroserie, motoare și altele.

Toate acestea, susțin ei, sunt piese originale și nu aftermarket, cu garanție și factură.

Firma de dezmembrări auto în Caracal e situată în zona Fânărie, pe strada Carpați, dispune de un site unde se pot comanda piese, dar și telefonic, piesele pot fi livrate prin curierat rapid, iar programul este luni-vineri între 8 și 18, iar sâmbătă doar până la 14.

Dezmembrări auto în Caracal – Remat Olt

O alta firmă de dezmembrări auto în Caracal la care puteți apela este Remat Olt. Și ei desfășoara activități de colectare și tractare a vehiculelor soase din uz, dar și de dezmembrări auto, dezmembrări ale părților componente li sortarea lor.
Firma Remat de dezmembrări auto în Caracal se găseștei pe strada Intrarea Vornicu Ureche, numarul 4.

Dezmembrări auto în Caracal – Best Parc Dezmembrări

O ultimă firmă de dezmembrări auto în Caracal pe care am identificat-o este Best Parc Dezmembrări și e situată pe strada Plevnei, nr 24. Și aici găsiți o gamă largă de piese auto second hand obținute din dezmembrarea autovehiculelor ieșite din uz.

Dezmembrări auto în Caracal – Ce piese poți cumpăra din aceste locuri

În general, la dezmembrări ajung mașinile vechi sau cele lovite a căror reparație ar fi mult prea costisitoare. Piesele disponibile sunt practic second-hand, dar în stare foarte bună, astfel că pot fi refolosite cu mare încredere.

Specialiștii în domeniu asigură că sunt foarte avantajoase și profitabile cumpărăturile de la dezmembrări de piese ce țin de interiorul mașinii sau a celor care țin de caroserie.

De exemplu, cumpărarea unei portiere second-hand, volane, aripi, scaune și alte obiecte din această gamă pot fi cumpărate la mâna a doua fără să pună în niciun fel mașina la risc.