Destinații de vacanță în România pentru întreaga familie

Pentru că nu mai este foarte mult timp până la concediu și deja mulți dintre noi am început să căutăm anunțuri cu cele mai bune oferte pentru vacanța de vară, venim cu câteva propuneri ideale pentru o vacanță de vis împreună cu familia. Iată unde poți merge anul acesta în concediu în România!

Începutul anului este momentul perfect pentru plănuirea evenimentelor importante ale anului în curs. Acum este timpul să ne plănuim vacanțe, să ne stabilim bugete și să ne setăm noi obiective. De asemenea, este perioada ideală și pentru că acum găsești cele mai multe anunțuri gratuite cu oferte avantajoase, indiferent de locul în care îți dorești să ajungi. Mai jos am făcut o selecție a celor mai frumoase locuri pe care merită să le vizitezi anul acesta în concediul alături de familie.

l  Vacanță la Salina Turda

Una dintre cele mai spectaculoase saline de la noi din țară este salina Turda. Aici vei avea parte de un decor spectaculos numai bun pentru relaxare și distracție. Și de ce spunem că este o destinație ideală pentru vacanța cu întreaga familie, chiar și cu copiii? Deoarece în interiorul salinei vei găsi amenajate o mulțime de spații de joacă pentru cei mici, dar și multe alte surse de distracție pentru cei mari.

l  Vacanță în Maramureș

O destinație de vis pe care merită să o vezi cel puțin o dată în viață împreună cu familia. Puteți descoperi Maramureșul, considerat una dintre cele mai pitorești regiuni, în toată splendoarea sa. Aer proaspăt de munte, dar și obiective turistice precum Parcul Național Munții Rodnei sau Cimitirul Vesel te așteaptă oricând!

l  Vacanță în Bucovina

O călătorie într-o zonă de vis, un peisaj care îți va tăia răsuflarea odată ajuns la mănăstirile pictate manual sau la poalele munților. Locul este plin de obiceiuri și tradiții, iar oamenii sunt pregătiți să ți le dezvăluie și să te facă să te simți ca acasă!

l  Vacanță cu familia în Delta Dunării

Avem o țară extrem de frumoasă pe care trebuie să o descoperi cu familia. Delta Dunării are o mulțime de secrete pe care abia așteaptă să ți le arate. Este locul perfect de joacă pentru copii, de pescuit pentru adulți și de o adevărată distracție pentru familie. Te așteaptă plimbări pe Dunăre și, bineînțeles, cele mai bune preparate culinare.

Așadar, căutarea de anunțuri online gratuite trebuie să te ducă spre cele mai frumoase destinații de vacanță din România. Locuri superbe pe care trebuie să le vezi împreună cu persoanele dragi cel puțin o dată în viață!

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.