Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, amendat pentru că nu a purtat mască. S-a certat cu polițiștii!

Deputatul Cătălin Rădulescu FOTO: PSD-Arges.ro
Deputatul Cătălin Rădulescu FOTO: PSD-Arges.ro

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a primit două amenzi, una pentru nepurtarea măștii într-o benzinărie și a doua pentru că a jignit polițistul care l-a sancționat. Politicianul a spus că, drept răspuns, va refuza să mai poarte mască de protecție.

Agentul de poliție l-a sancționat pe Rădulescu cu 1.000 de lei pentru lipsa măștii și cu 500 de lei pentru felul în care i s-a adresat.

”Adică, dr. Cătălin Rădulescu (zic aşa ca să fiu în trend cu Arafat, care atunci când vorbeşte despre el nu spune „ eu“, ci dr. Arafat), poartă din luna martie până de curând masca şi mănuşi, deşi e probabil, unul dintre milioanele de „proşti“ care a respectat asta, iar când se întâmplă se rupă masca şi intră într-o benzinărie un minut să achite , apare un poliţist (ca prin minune ) şi ii cere sa părăsească incinta şi in momentul în care îi arată “inteligentului “ că masca e ruptă şi nu putea fi purtată, acesta îl amendează! Asta e titlul ştirilor de astăzi: “deputatul nu a respectat legea şi a fost amendat“!, a scris Rădulescu, pe o rețea de socializare.

El nu este primul parlamentar al PSD care este surprins în timp ce nu respectă legea privind purtarea măștii în spațiile închise. În urmă cu câteva săptămâni, alți doi reprezentanți ai partidului au fost sancționați pentru un incident similar, petrecut într-o șaormerie.

”Deşi, era motivată nepurtarea măştii (prin ruperea ei), şi până la urmă, înţeleg că mi s-a dat o amendă, care e până la urma problema? Aaa, că nu am votat aceasta mizerie de lege a carantinării? Şi mă urmăriţi acum ca pe vremea comuniştilor când erau urmăriţi oponenţii sistemului?”, a mai scris Cătălin Rădulescu.

”Sunt medic, am recomandat şi recomand românilor să poarte masca, benovol, ca o prevenţie pentru a nu se îmbolnăvi şi ca o obligativitate pentru cei simptomatici sau bolnavi, dar nu pot vota sau accepta o lege care obligă persoanele sănătoase să poarte masca. Nu cred în existenţa asimptomatologiei la o boală, ci mai degrabă în ignorarea simptomelor bolii. O persoana sănătoasă, care nu are tuse, are gust sau miros, care nu are temperatură, care nu strănută sau tuşeşte, nu are dureri musculare etc. nu are de ce să poarte o mască care îi produce hipoxie.”, a mai scris deputatul PSD poreclit ”Mitralieră”.

”Şi atât timp cât repet, lideri de partide, membrii guvernului, Preşedintele României sunt imortalizaţi nepurtând masca la evenimente ore în şir, iar românii sunt amendaţi (abuziv şi neconstitutional) pentru că intră un minut într-o benzinărie unde sunt 5 oameni, să îşi plătească benzina, consider că e o dublă măsură, o ipocrizie fără margini şi un abuz”, s-a mai plâns politicianul.