Dedeman recrutare. Vânzătorii care câștigă peste 4.000 de lei în mână pe lună

angajări dedeman 2019 joburi la dedeman recrutare angajări la dedeman angajări dedeman locuri de muncă dedeman angajări locuri de muncă dedeman joburi locuri de muncă la dedeman joburi dedeman
Magazin Dedeman. Foto: dedeman.ro

Dedeman recrutare. Compania condusă de cei doi frați români desfășoară o amplă campanie de angajări în această perioadă.

Sunt libere o mulțime de posturi, extrem de diverse, de la cele de casieri, vânzători și șefi de raion, până la fotografi și economiști.

Potrivit informațiilor publicate de foști și actuali angajați ai companiei pe siteul undelucram.ro, unii vânzători ajung la venituri foarte mari, câștigând chiar și peste 4.000 de lei net pe lună. De exemplu, un consilier de vânzări angajat în Cluj-Napoca primea 4.700 de lei net pe lună.

De asemenea, și dispecerii pot ajunge să câștige, cu bonusuri, peste 4.000 de lei în mână lunar.

Dedeman recrutare – Sunt libere următoarele posturi:

– casier
– consultant vânzări
– agent de securitate incintă
– consultant vânzări instalații termice
– recepționer marfă
– coordonator magazin
– economist
– lucrător comercial
– șef echipă logistică marfă
– consultant vânzări
– consultant vânzări la raionul de instalații termice
– specialist în marketing online – junior
– specialist E-media junior
– referent help desk online junior
– programator junior
– grafician 3D
– fotograf – laborator foto
– designer UI/UX
– șef de raion

Dedeman recrutare – Posturile sunt libere în orașele:

– Alba Iulia
– Bacău
– Botoșani
– București
– Cluj-Napoca
– Constanța
– Oradea
– Satu Mare
– Timișoara
– Tulcea

Ce se oferă, potrivit anunțurilor de angajare:

– Pachet salarial motivant (salariu fix, bonuri de masă, bonus de performanță)
– Training-uri specifice funcției

Mai multe informații despre aceste locuri de muncă la Dedeman găsiți aici.

Dedeman recrutare – Ce salarii se oferă:

Potrivit informațiilor publicate pe siteul undelucram.ro, un vânzător angajat full time în Galați, cu o experiență în domeniu de 6 ani, câștiga în aprilie 2019 un salariu lunar net de 4.100 de lei.

Un vânzător angajat full time în Pitești, cu o experiență în domeniu de 6 ani, câștiga în aprilie 2019 un salariu lunar net de 2.700 de lei, un bonus de 700 de lei pe lună, tichete de masă de 300 de lei pe lună și alte bonusuri de 4.400 de lei pe an.

Un consultant angajat full time în Roman, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga în martie 2019 un salariu lunar net de 2.400 de lei, un bonus pe lună de 1.000 de lei, tichete de masă de 300 de lei pe lună și alte bonusuri de 100 de lei pe lună.

Un recepționer angajat full time în Constanța, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în martie 2019 un salariu lunar net de 2.600 de lei și tichete de masă de 300 de lei lunar.

Un consilier de vânzări angajat full time în Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în martie 2019 un salariu lunar net de 4.700 de lei.

Dedeman recrutare – Lista salariilor

Un lucrător comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în februarie 2019 un salariu lunar net de 2.958 de lei.

Un manipulant de marfă angajat full time în Bistrița, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în februarie 2019 un salariu lunar net de 2.500 de lei.

Un dispecer angajat full time în Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniu de 8 ani, câștiga în februarie 2019 un salariu lunar net de 3.007 lei, un bonus de 1.000 de lei pe lună și tichete de masă de 350 de lei pe lună.

Un vânzător angajat full time în Craiova, cu o experiență în domeniu de 9 ani, câștiga în ianuarie 2019 un salariu lunar net de 3.000 de lei.

Un consultant de vânzări angajat full time în Suceava, cu o experiență în domeniu de 15 ani, câștiga în ianuarie 2019 un salariu lunar net de 3.000 de lei, un bonus de 1.000 de lei și tichete de masă de 300 de lei.

V-ar putea interesa și:

Joburi Lidl în 70 de localități. Vânzătorii ce câștigă peste 3.300 de lei în mână
Joburi în Finlanda. Plata ajunge la 600 de lei pe zi
Locuri de muncă cu jumătate de normă. Reduceri de 25% la haine, tichete de vacanță și bonusuri

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.