Dedeman joburi. Plata ajunge și la 3.950 de lei în mână

angajări dedeman 2019 joburi la dedeman recrutare angajări la dedeman angajări dedeman locuri de muncă dedeman angajări locuri de muncă dedeman joburi locuri de muncă la dedeman joburi dedeman
Magazin Dedeman. Foto: dedeman.ro

Dedeman joburi. Românii care vor să lucreze în lanțul de magazine Dedeman au acum șansa de a se angaja pe un post în această companie.

Dedeman joburi – Compania face angajări pe următoarele posturi:

– consultant vânzări proiecte
– consultant vânzări raion materiale de construcții
– consultant vânzări
– șofer profesionist
– dispecer centru logistic
– dispecer monitorizare
– agent securitate incintă
– recepționer marfă

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

– lucrător comercial în centru logistic
– stivuitorist în centru logistic
– reprezentant vânzări
– consultant vânzări perdele
– casier
– coordonator administrativ
– grafician 3D
– recepționer marfă
– web designer

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Dedeman joburi – Posturile sunt disponibile în următoarele orașe:

– Agigea
– Bacău
– Botoșani
– București
– Buzău
– Cluj-Napoca
– Constanța
– Focșani
– Pantelimon
– Pitești
– Râmnicu Vâlcea
– Satu Mare
– Târgu Mureș
– Timișoara
– Tulcea

Dedeman joburi – Ce se oferă:

– Pachet salarial motivant (salariu fix, bonuri de masă, bonus de performanță);
– Training-uri de vânzări și produse;
– Posibilitatea dezvoltării în carieră.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Dedeman joburi – Ce salarii sunt

Potrivit siteului undelucram.ro, un consultant de vânzări, angajat full time în Brașov, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în august 2018 un salariu de 2.500 de lei net.

Un consultant de vânzări angajat full time în Ocna Sibiului, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în august 2018 un salariu lunar net de 1.600 de lei plus tichete de masă de 300 de lei.

Dedeman joburi Ploiești

Un consultant de vânzări angajat full time în Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în iunie 2018 un salariu lunar net de 2.600 de lei plus un bonus de 1.000 de lei pe lună și tichete de masă de 350 de lei pe lună, ajungând astfel la venituri de 3.950 de lei pe lună.

Un consultant vânzări angajat full time în Hunedoara, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în iunie 2018 un salariu lunar net de 2.200 de lei, un bonus de 300 de lei pe lună, tichte de masă de 300 de lei pe lună și un bonus de stoc de 150 de lei pe lună.

Un consultant de vânzări angajat full time în Ploiești, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în iunie 2018 un salariu lunar net de 3.000 de lei pe lună plus bonuri de masă de 15 lei pe lună tichetul și tichete de vacanță.

Dedeman joburi Brașov

Un șofer angajat full time la Onești, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga un salariu lunar net de 2.000 de lei, plus un bonus de 500 de lei pe an.

Un oficiant telefoane angajat full time la Bacău, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în mai 2018 un salariu lunar net de 1.900 de lei plus un bonus de 300 de lei pe lună.

Un vânzător angajat full time la Brașov, cu o experiență în domeniu de 6 ani, câștiga în mai 2018 un salariu lunar de 2.600 de lei plus tichete de masă de 300 de lei.

Dedeman joburi Pitești

Un consultant vânzări angajat full time în Drobeta Turnu Severin, cu o experiență în domeniu de 7 ani, câștiga în martie 2018 un salariu lunar net de 1.700 de lei plus un bonus de 400 de lei și tichete de masă de 300 de lei.

Un consilier vânzări angajat full time în Pitești, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în martie 2018 un salariu lunar net de 2.000 de lei plus tichete de masă de 300 de lei.

Un șef de raion angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în 2017 un salariu lunar net de 2.600 de lei.

Locuri de muncă la IKEA România. Ce salarii oferă suedezii

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.