Dedeman angajează în mari orașe din țară. Venitul net ajunge și la 3.950 de lei pe lună

angajări dedeman 2019 joburi la dedeman recrutare angajări la dedeman angajări dedeman locuri de muncă dedeman angajări locuri de muncă dedeman joburi locuri de muncă la dedeman joburi dedeman
Magazin Dedeman. Foto: dedeman.ro

Lanțul de magazine Dedeman face angajări în această perioadă în mai multe orașe din România.

Sunt libere următoarele posturi:

– lucrător comercial
– consultant vânzări
– stivuitorist
– recepționer marfă
– casier
– reprezentant vânzări
– agent de securitate internă
– consultant vânzări raionul de materiale de construcții
– grafician 3D
– web designer

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Se fac angajări în orașele:

– Alba Iulia
– Cluj-Napoca
– Timișoara
– Pitești
– Bacău
– Buzău
– Ploiești
– Botoșani
– București

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Ce se oferă:

– Pachet salarial motivant (salariu fix, bonuri de masă, bonus de performanță)
– Posibilitatea dezvoltării în carieră

Pentru unele posturi se oferă și:

– Mașină de seviciu, laptop, telefon
– Training-uri de vânzări și produse

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Ce salarii sunt la Dedeman

Potrivit informațiilor publicate pe siteul undelucram.ro, un consultant de vânzări angajat în Cluj-Napoca în anul 2018, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în luna iunie un salariu lunar net de 2.600 de lei pe lună, un bonus de 1.000 de lei pe lună și tichete de masă de 350 de lei pe lună (cu bonurile de masă se ajunge așadar la venituri de 3.950 de lei pe lună în mână).

Un consultant de vânzări angajat în Hunedoara, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga un salariu lunar net de 2.200 de lei pe lună plus un bonus de 300 de lei pe lună, un bonus de stoc de 150 de lei pe lună și tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Un consultant de vânzări angajat în Ploiești, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în luna iunie un salariu net de 1.500 de lei plus un bonus de 1.500 de lei pe lună și tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Un șofer angajat full time în Onești, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în luna mai 2018 un salariu lunar net de 2.000 de lei și un bonus de 500 de lei pe an.

Un oficiant telefoane angajat full time în Bacău, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în mai 2018 un salariu lunar net de 1.900 de lei pe lună, plus un bonus de 300 de lei.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.