Deces în familie? Iată de ce este important să apelăm la o firma de servicii funerare din București

servicii funerare Bucuresti

De cele mai multe ori, evenimentele si experientele din viata unei persoane nu pot fi evitate. Prin urmare, in eventualitatea decesului unei persoane apropiate, este important sa ne pastram cumpatul, pentru a alege cea mai buna solutie de a iesi din acest impas.

De aceea, odata ce apelam la o firma de servicii funerare Bucuresti, aceasta va prelua greutatea de pe umerii nostri, cu profesionalism si empatie, pentru a asigura o trecere cat mai usoara in nefiinta celui plecat dintre noi.

Iata o parte din avantajele aduse de o firma de servicii funerare Bucuresti:

Respectarea procedurilor legale

Este foarte important sa respectam intocmai litera legii in ceea ce priveste ritualul inmormantarii. Pentru acest lucru, o firma de servicii funerare din Bucuresti ne va veni in ajutor, fiind la zi cu legislatia curenta, care sa ne ajute sa trecem peste greutatile ce tin de birocratie. Astfel, vom obtine rapid toate actele si documentele necesare in cazul acestui eveniment nefericit.

Mai mult, firma de servicii funerare din Bucuresti ne va pune la dispozitie specialisti din domeniu, tratand intregul proces cu mult profesionalism si empatie. De exemplu, pentru constatarea decesului, vom avea nevoie de un cadru medical specializat, care va elibera un certificat medical constatator de deces. Acest document este absolut necesar daca dorim sa obtinem ajutorul de deces, majorat anul acesta la 5163 de lei.

Planificarea inmormantarii

Dupa stabilirea procedurilor legale, va trebui sa ne ocupam de planificarea inmormantarii. Cu multi ani de experienta in spate, firma de servicii funerare Bucuresti va fi alaturi de noi, de la inceput pana la sfarsit, pentru a asigura o inmormantare demna de amintirea celui trecut in nefiinta. De asemenea, ne vor pune la dispozitie pachete complete pentru inmormantare, ce includ:

– sicrie traditionale sau de lux, alaturi de accesorii;

– cruce din lemn, fier, marmura sau granit;

– monumente funerare, urne, felinare etc;

– catafalc cu lumini, capac frigorific.

Alte etape importante

Prin urmare, va puteti baza pe firma de servicii funerare din Bucuresti pentru organizarea completa a inmormantarii. Inainte de aceasta, insa, casa de pompe funebre va poate oferi o serie de facilitati. De exemplu, dintre pasii importanti inainte de inhumare fac parte spalarea, imbalsamarea, toaletarea si transportul persoanei decedate, atat la capela, cat si la cimitir.

Astfel, firma de servicii funerare din Bucuresti va fi alaturi de noi, oferindu-ne o gama larga de produse specifice acestui eveniment, de la preparatele pentru parastas (de dulce sau de post), pana la obiectele ce tin de traditia crestin-ortodoxa.

Mai mult, casa de pompe funebre ne poate pune la dispozitie aranjamentele florale potrivite in aceste cazuri, de la buchete de flori, pana la coroane si jerbe cu mesaje de la cei dragi. Astfel, puteti conta pe firma de servicii funerare Bucuresti si pentru transportul persoanelor la capela si cimitir, precum si pentru pomenire, avand propria sala de restaurant, pe care o putem alege pentru a cinsti amintirea celui plecat dintre noi.

Nu ezitati si apelati la firma de servicii funerare din Bucuresti imediat ce s-a produs decesul. Astfel, aceasta va demara toate procedurile importante, pentru ca dumneavoastra sa puteti petrece timp in mijlocul celor dragi, care au nevoie de tot sprijinul dumneavoastra in aceste clipe de tristete adanca.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.