De ce un robot de paletizare este bun pentru afaceri

Pe măsură ce industriile continuă să automatizeze alte operațiuni de producție, ambalarea, depozitarea și manipularea mărfurilor rămân, de asemenea, o prioritate absolută.

În cadrul administrării robotizate, procesul de paletizare a devenit digital de atunci pentru a oferi servicii mai rapide și mai bune. De fapt, un număr bun de companii raportează o creștere semnificativă a productivității ca urmare a preluării robotului.

Dacă aveți în continuare îndoieli cu privire la faptul dacă roboții vă vor ajuta să vă atingeți obiectivele companiei la un cost mai mic și la o rată mai rapidă, iată o serie de motive pentru a vă convinge altfel.

Îmbunătățește producția

Prin creșterea vitezei și flexibilității întregului proces, robotul de paletizare crește și producția generală. Folosind o interfață prietenoasă cu operatorul, este ușor să organizați mărfurile în diferite modele, în timp ce, de asemenea, să le schimbați și să le adaptați la altele noi. Puteți efectua diferite modificări în funcție de nevoile dvs. de producție.

La o viteză constantă, un robot este capabil să asambleze mărfurile într-un palet într-un mod bine organizat și organizat. Mașinile cu dispozitive de prindere sunt capabile să ridice mai multe obiecte simultan și, ca atare, pot acumula 50-60 de cutii într-un minut.

Spațiu de lucru minim

Spre deosebire de sistemele de transport convenționale, paletizarea robotizată este economică în spațiu. Atât întreprinderile mari, cât și cele mici, cu orice fel de spațiu, beneficiază de designul structural al robotului, care îi permite să ocupe cât mai puțin spațiu fizic posibil.

Companiile cu încăpere mare neocupată pot utiliza spațiul rămas pentru alte activități de producție, în timp ce cele fără niciuna vor profita de natura reglabilă a robotului.

Păstrează angajații în siguranță

Acum mai mult ca oricând companiile se confruntă cu o provocare uriașă sub forma costurilor medicale ale angajaților. Un număr considerabil de lucrători cheltuie sume mari ale companiei abonându-se la pachetele de asigurări premium.

În timp ce ei fac tot posibilul să se protejeze, sunt adesea în detrimentul angajatorului.

Reduceți costurile medicale și păstrați angajații în siguranță prin încorporarea de roboți pentru a ajuta la paletizarea și procesele de paletizare DE care pun în pericol viața umană.

Problemele comune de sănătate pe care le previn roboții includ:

Folosiți o mașină pentru a elimina distracțiile și oboseala lucrătorilor din procesul de paletizare obositoare care deseori provoacă daune sau erori fatale.

Determinarea robotului de paletizare potrivit

În timp ce procesul de integrare a robotului corect în operațiunile companiei este ușor, partea de selecție nu este. Iată câteva lucruri pe care ați putea dori să le luați în considerare înainte de a vă stabili unul.

Randament

În funcție de funcțiile sistemului dvs., robotul potrivit poate îndeplini o serie de scopuri. Dacă, de exemplu, numărul articolelor procesate pe minut este mare, un paletizator robot rapid se potrivește bine.

Mărimea, forma și greutatea contribuie, de asemenea, la determinarea robotului potrivit pentru nevoile companiei dvs. de paletizare. Nu uitați să includeți considerații viitoare în achiziția dvs., ca și cum probabil intenționați să măriți tiparul de încărcare.

Configurarea paletului

O configurație de paleți ajută adesea la determinarea tipului de scule de capăt de care are nevoie un robot. Diferite variații, inclusiv; cantitatea de straturi de pe palet, configurația fiecărui strat și modelul de rotație ar trebui să influențeze decizia dvs. de cumpărare.

Flexibilitate

În timp ce majoritatea oamenilor preferă un robot specializat pe o singură funcție, alții caută flexibilitate. În funcție de nevoile și dorințele afacerii dvs., puteți alege să alegeți un robot multifuncțional sau un robot de unică folosință (numai pentru paletizare).

Echipament adițional

Paletizatorii robotici sunt doar o parte a unui sistem funcțional mai mare și, ca atare, nu pot funcționa independent. Întrebați-vă dacă aveți cu adevărat nevoie de un robot programabil și dacă veți avea nevoie de software pentru a-l opera.

Răspunsul la astfel de întrebări simple și subtile vă va ajuta să alegeți cel mai bun robot de paletizare conform cerințelor afacerii dvs.

Gânduri finale

Deși costul inițial ridicat este integrarea unui robot în sistemul dvs. de paletizare pe termen lung. Inculcând cu succes funcții robotice creșteți productivitatea, economisiți spațiu și păstrați angajații în siguranță.

Când ieșiți pe piață, utilizați capacitatea de transfer, configurația paletului, flexibilitatea și echipamentele suplimentare, ca instrumente care vă ajută să luați cea mai bună decizie.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version