De ce să te muți într-un apartament cu 3 camere în București

Foto: hercesa.ro

Ești în căutarea unei noi locuințe în București, pentru tine și familia ta? Îți sugerăm să iei în considerare apartamentele cu 3 camere din blocuri noi.

Dacă îți dorești un grad ridicat de confort și siguranță, noua ta locuință ar trebui să beneficieze de o compartimentare inteligentă a spațiului, o localizare bună, dotări și finisaje moderne, dar să îndeplinească și alte criterii care îți pot face șederea mult mai plăcută.

Astfel, hai să vedem câteva motive pentru care merită să alegi apartamente 3 camere de vânzare București și ce avantaje îți pot aduce acestea.

Beneficiezi de un spațiu generos

Apartamentele de vânzare cu 3 camere sunt ideale pentru familiile cu copii, deoarece oferă suficient spațiu pentru toți membrii familiei. Prin urmare, dacă alegi un apartament cu 3 camere, veți avea mai mult spațiu la dispoziție pentru a vă desfășura în voie.

În general, aceste apartamente din complexul de blocuri noi Vivenda București au câte 2 dormitoare, astfel veți putea folosi unul dintre ele pentru voi, iar celalălalt poate fi alocat copilului sau poate fi transformat în birou, spațiu creativ, cameră de oaspeți etc. Astfel, veți putea separa munca de odihnă, veți avea intimitate și liniște, dar îi veți putea oferi și celui mic spațiul lui personal în care să se joace și să învețe fără griji.

De asemenea, apartamentele cu 3 camere îți oferă și avantajul unei divizări mai echilibrate a spațiului. Astfel, te poți bucura de o bucătărie mai spațioasă, cu zonă de dining dedicată, precum și o cameră de zi suficient de generoasă pentru a acomoda seri relaxante în compania prietenilor și a oamenilor apropiați.

În plus, un apartament cu 3 camere vă oferă spații mai generoase pentru depozitare, spre deosebire de garsoniere sau apartamentele cu 1-2 camere. Chiar dacă aveți o abordare minimalistă și încercați să reduceți constant din obiectele personale, cu siguranță veți avea numeroase lucruri care trebuie aduse în noul apartament.

De la haine la cosmetice, albume foto sau jucării, toate trebuie depozitate undeva, fără a aglomera vizual spațiul de locuit. Astfel, veți avea nevoie de o debara spațioasă și de suficiente dulapuri, care să poată găzdui toate obiectele respective.

Ai parte de finisaje și dotări de ultimă generație

Familiile tinere care locuiesc în București își doresc toate facilitățile unui stil de viață cotidian, urban. Astfel, dacă alegi un apartament cu 3 camere într-un bloc nou, vei putea beneficia de o locuință spațioasă și modernă, cu toate dotările necesare pentru o viață confortabilă.

În blocurile noi, apartamentele sunt proiectate și construite pentru a le oferi locatarilor un maxim de confort și funcționalitate. Astfel, dacă alegi apartamente de vânzare 3 camere București, vei putea beneficia de finisaje moderne, de calitate superioară, pornind de la gresie și pardoseală și până la feronerie, obiecte sanitare sau sisteme de climatizare.

Spre exemplu, o problemă majoră în blocurile vechi este izolarea termică și acustică. Însă datorită progresului tehnologic, astăzi poți achiziționa apartamente noi extrem de bine izolate, atât la nivel termic, cât și fonic, cu instalații moderne și sisteme de încălzire și iluminare eficiente energetic.

Prin urmare, dacă alegi apartamente cu 3 camere în blocuri noi, nu mai trebuie să-ți faci griji în această privință. Dezvoltatorii imobiliari au început să pună tot mai mult accentul pe durabilitate și fiabilitate, folosind materiale de calitate și acordând atenție celor mai mici detalii în procesul de execuție, pentru a livra spații de locuit la standarde înalte.

Poți locui în zone bine cotate ale capitalei

Bucureștiul este o metropolă plină de viață, care oferă o varietate de locuințe pentru toate buzunarele. Astfel, dacă ești în căutarea unui apartament cu 3 camere, sectorul 2 este o zonă ideală.

Titan-Morarilor este una dintre cele mai bine cotate zone din București, din sectorul 2, având numeroase complexe rezidențiale, parcuri, zone verzi, magazine și restaurante. Este, de asemenea, considerată una dintre cele mai sigure zone din București, fiind ideală pentru familiile cu copii.

Complexul Vivenda Residencias se află chiar aici, în proximitatea stațiilor de metrou și autobuz, la doar câteva minute distanță cu mașina de centru, dar totuși situat într-o arie liniștită, cu spații verzi și intimitate. Blocurile noi Vivenda Residencias se află în imediata vecinătate a parcurilor Morarilor și IOR, aproape de numeroase grădinițe, școli, spitale, piețe, precum și centre comerciale cum ar fi Mega Mall, Cora, Park Lake, Auchan, Mega Image sau Lidl.

Astfel, dacă alegi un apartament cu 3 camere în ansamblul de blocuri noi Vivenda Residencias București, vei putea duce un stil de viață activ și dinamic. Îți va fi ușor să te deplasezi în orice parte a orașului fără a pierde ore valoroase în trafic, astfel încât vei câștiga mai mult timp de petrecut cu familia și prietenii.

Fie că vrei să ieși în fiecare dimineață cu cei mici sau cu cățelul la o plimbare prin parc, să-ți petreci serile în centrul vechi, la shopping în mall, la concerte sau evenimente sportive, îți va fi ușor să te deplasezi cu orice mijloc de transport și să ajungi rapid înapoi acasă, departe de aglomerația și gălăgia specifică oricărei capitale.

Prin urmare, dacă ești în căutarea locuinței de vis pentru tine și familia ta, te invităm să vezi oferta de vânzări apartamente 3 camere București în blocurile noi Vivenda Residencias, situate în sectorul 2.