De ce reguli e bine să ții cont atunci când ești o fată la prima întâlnire

Psihologii spun în unanimitate că trebuie să fii cât mai naturală, deschisă, sociabilă și pozitivă. Nu te preface că ești o fată așa cum nu ești, deoarece nu este dificil să se recunoască falsitatea.

Nu exagera cu alcoolul

Unul sau două pahare de vin alb demidulce nu te vor afecta în niciun fel (cu mici excepții) și vei fi doar eliberată și relaxată. Însă, când vei comanda întreaga băutură prezentată în meniu, vei începe să discuți tot felul de prostii, unele care nici măcar nu te reprezintă, și va trebui să fii condusă afară din restaurant. Naturalitatea nu este egală cu absența regulilor elementare ale decenței, culturii comportamentului și bunelor maniere.

Discuție intimă

Nu ar trebui să intri cu bocancii în sufletul celuilalt, căutând punctele slabe și încercând să pui presiune asupra lui.

Ar trebui să construiești conversația astfel încât bărbatul să nu poată răspunde monosilabic cu „Da”, „Nu”, „Nu știu”, altfel, se va crea o pauză și o situație tensionată.

Subiecte neutre

Poartă o conversaţie doar pe subiecte neutre, dar interesează-te subtil de viaţa si interesele lui. Gândirea și interesele comune vă apropie, iar diferențele vă permit să deschideți noi orizonturi ale voastre.

Încearcă să eviți subiecte legate de viața ta personală din trecut și cele pe care nu le-ai discuta niciodată într-un cerc cu persoane dragi. Când un bărbat spune ceva cu entuziasm, nu-l întrerupe, dar nici tu nu trebuie să taci – pune întrebări și arată când ești interesată de un anumit subiect. Nici tu nu ar trebui să refuzi complimentele.

Aspect

În general, ar trebui să arăți îngrijit și, foarte important, cât mai feminină. Trebuie să înțelegi ce ți se potrivește, ce poți purta la o întâlnire și ce nu, trebuie să maschezi defectele sau să ți le accepți cu deminitate și să îți subliniezi meritele.

Desigur, setarea și locația datei ar trebui să influențeze și aspectul: nu trebuie să mergi la un restaurant elegant cu blugi rupți și adidași iar, la o întâlnire în parc, nu alege o rochie lungă și tocuri stiletto. În plus, este indicat să te parfumezi cu măsură, exagerările sunt imediat ”sancționate”. De asemenea, alege un parfum de calitate, cum ar fi un parfum Lancome femei sau parfum Tom Ford femei. Desigur, sunt și alte parfumuri de renume, poți alege exact esențele care te reprezintă.  Părul nespălat, unghiile neîngrijite, părul nearanjat sunt clar de evitat pentru o întâlnire. Este mai bine să anulezi întâlnirea dacă simți că nu ai timp să îți faci ”ritualul” de îngrijire și înfrumusețare.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.