De ce merită să te răsfeți de unul singur

Chiar dacă ai ratat (pre)ofertele de Black Friday, acest fapt nu ar trebui să te împiedice să te răsfeți, mai ales că foarte multe produse sunt încă disponibile la ofertă, care mai de care mai tentante. Și, în plus, fără a aștepta vreun cadou de Moș Nicolae sau de ziua ta, dacă eșți născut în această perioadă, poți să îți faci de unul singur un cadou. Până la urmă, tu știi cel mai bine ce ți se potrivește și ce ți-ar aduce un plus de bucurie. 

Dacă ai de atins un obiectiv anume sau ai o perioadă mai aglomerată la serviciu, atunci te poți recompensa cu un accesoriu și poți să-ți transformi căminul într-un loc mult mai prietenos, pentru a-ți desfășura activitatea cu mai multă plăcere.

Accesorii

Cel mai probabil verifici ora pe telefonul mobil, însă un exemplar din gama ceasuri chisinau reprezintă o alegere excelentă, care va da un plus de eleganță oricărei ținute. Mai ales dacă îți place să fii în tendințe, ba chiar un trendsetter în cercul tău de prieteni, atunci merită o astfel de investiție. Ai putea să te înnoieșți cu un ceas de tip bijuterie dacă îți place să adopți un stil vestimentar clasic, iar în cazul în care mizezi mai degrabă pe ținute casual și sport, ai multe alternative și modele potrivite, indiferent de gusturi. 

Totodată, prețurile mici și reducerile de sezon s-ar putea să te tenteze să nu te limitezi la o singură achiziție, ba chiar să le iei și celor dragi un astfel de cadou, mai ales că durează un minut să-l comanzi, e livrat direct la domiciliul tău și vine într-o cutie șic, care se pretează oricăror pretenții. De ce te-ai deplasa la magazin când este atât de ușor să-ți cumperi ce vrei de pe internet, la un click distanță? În plus, vei găsi chiar și modele care imită stilul vintage, cu un design specific, tocmai potrivite pentru părinți sau bunici.

Obiecte decorative

Mai ales dacă lucrezi în sistem hibrid și există perspectiva muncii exclusiv de acasă, nu poate fi un moment mai bun pentru a-ți înfrumuseța căminul. Dacă ești nerăbdător, poți chiar să ornezi cu câteva luminițe, instalații cu leduri, însă nu te grăbi să aduci spiritul sărbătorilor în casa ta, căci vei avea destul timp la dispoziție. În schimb, poți să-ți achiziționezi lenjerii de pat cu fulgi de nea și alte simboluri specifice sezonului rece, un covor pufos, perne decorative și parfumuri de cameră cu aromă de măr și scorțișoară, brad sau prăjituri. Nu uita de portocale, fursecuri și turtă dulce, așezate într-un coș elegant pe masă sau blatul de la bucătărie. 

Până la urmă, a te simți bine cu tine și cu ceea ce te înconjoară este o alegere și stă în puterea ta de a-ți face mici bucurii, fără a cheltui foarte mulți bani. Mai degrabă, ai nevoie de puțină creativitate și de tact, pentru a face cumpărături inspirate, fără a pierde timp și a te expune vreunui risc epidemiologic umblând prin magazine. În loc să pierzi ore căutând ceea ce îți dorești, poți folosi resursele de timp și de energie pentru a-ți transforma căminul într-un loc mai frumos.

Sursă foto: Unsplash.com