De ce este oja semipermanenta mereu la moda? Explicatia este foarte… naturala!

oja semipermanenta

Manichiura ingrijita este o extensie a cartii de vizita a unei doamne sau domnisoare si completeaza cu rafinament si stil orice tinuta. De aceea, acestea fie viziteaza des salonul de unghii, fie au tot ce le trebuie acasa si se ocupa singure de ingrijirea unghiilor, iar oja semipermanenta a devenit un produs foarte apreciat. Intrucat se fixeaza mai bine decat oja clasica, aceasta este mai rezistenta si se poate mentine pe unghii pana la patru saptamani.

Daca nu ai descoperit, inca, acest produs la moda, iata cateva motive care te vor convinge ca merita sa il incerci!

Arata incredibil de frumos pe unghii

In ceea ce priveste culoarea si gradul de acoperire, oja semipermanenta este castigatoare! Cu acest produs, unghiile sunt mult mai stralucitoare si culorile mai vibrante, aspectul final fiind intotdeauna unul profesional. In plus, manichiura va arata impecabil pana la patru saptamani, retusurile fiind necesare doar in momentul in care a devenit vizibila cresterea unghiilor.

Este versatila si ofera posibilitati nenumarate

Un alt motiv pentru care femeile sunt incantate de oja semi este gama variata si diversificata de culori si de texturi in care este disponibila. Acesta este motivul pentru care se poate alege cu incredere pentru orice ocazie si pentru orice tinuta.

Prin urmare, este un produs versatil, perfect pentru a-ti folosi creativitatea si a explora orice manichiura doresti!

Este foarte durabila

Daca oja clasica tine cateva zile, iar ciobirea, craparea si exfolierea sunt ceva obisnuit, cu oja semipermanenta femeile pot conta pe o manichiura impecabila pana la patru saptamani si chiar mai mult, daca unghiile sunt protejate cu manusi in timpul activitatilor domestice si se evita baile si dusurile foarte fierbinti. Durabilitatea acestui produs este, de fapt, unul dintre primele motive care explica de ce ramane mereu la moda si apreciat de femei.

Datorita acestui produs, femeile nu se mai plang de unghii ciobite, crapate sau exfoliate si vor avea manichiura impecabila mai mult timp, fara sa fie necesare retusurile!

Se usuca repede

Pentru a polimeriza, oja semi necesita uscare timp de 30 de secunde sub lampa LED sau 2 minute sub lampa UV. Dupa aceasta etapa, insa, oja se fixeaza pe unghie si devine foarte rezistenta si durabila. Astfel, femeile nu mai trebuie sa isi faca griji pentru faptul ca oja se va ciobi sau intinde si pot conta pe o manichiura care va arata impecabil de fiecare data.

oja semipermanenta

Este usor de aplicat

Datorita texturii si a densitatii, oja semipermanenta are o putere mare de acoperire si este foarte usor de aplicat pe unghii. Acest lucru ofera femeilor posibilitatea sa isi faca singure manichiura, chiar daca nu au experienta.

Se poate achizitiona la preturi foarte accesibile

Un alt motiv pentru care femeile adora acest produs este raportul calitate-pret excelent pe care il ofera! Pe langa faptul ca este durabila si nu necesita retusuri periodice, acest produs se poate achizitiona la preturi foarte atractive, fiind o investitie inteligenta atat pentru frumusetea unghiilor, cat si pentru buget.

Alege si tu sa ai unghii atragatoare si o manichiura impecabila cu aspect profesional si incepe sa folosesti oja semipermanenta! De fiecare data vei fi incantata de rezultate si nici nu va mai fi nevoie sa petreci ore indelungate la salon!

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.