De ce a dispărut Dragnea în ultimele zile: „De la medic…”

FOTO: cdep.ro
FOTO: cdep.ro

Președintele Camerei Deputaților și lider PSD, Liviu Dragnea, a refuzat joi să comenteze scandalul care a avut loc în plenul Senatului și a afirmat că a „lăsat-o mai ușor” cu declarațiile publice la recomandarea medicului.

Jurnaliștii au insistat cu întrebări și au încercat să afle de ce nu a făcut declarații publice în ultimele zile. „Am lăsat-o mai ușor. De la medic…”, a fost răspunsul scurt al lui Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a asistat la un recital de colinde al Corului Jandarmeriei Harghita și al Corului Școlii Militare de subofițeri de la Fălticeni, imediat după ce a ieșit de la ședința Biroului permanent. Apoi a fost întrebat de jurnaliști ce părere are despre ce se întâmplă la Senat și jignirile pe care și le-au adus unii parlamentari, dar nu a vrut să vorbească despre acest lucru.

„Da, am auzit. Nu vreau să vorbesc despre ele. A fost un moment prea frumos (n.r. concertul de colinde la care a asistat). Nu vreau să discut acum despre asta”, le-a răspuns Liviu Dragnea jurnaliștilor.

Dragnea a fost acuzat de opoziție că „fuge” să-și asume răspunderea pentru schimbările din legile justiției, deși el și Tăriceanu sunt principalii „dirijori” ai acestui plan. Întrebat despre legile justiției, liderul PSD a declarat că vineri va fi o discuție în coaliție despre tot ce s-a întâmplat în ultimele zile.

Ambasadorii a șapte state din Uniunea Europeană și-au exprimat îngrijorarea cu privire la modificările aduse legilor Justiției în România. Avertismentul este semnat de ambasadorii țărilor: Germania, Franța, Olanda, Belgia, Suedia, Danemarca și Finlanda.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.