David Popovici a cucerit o nouă medalie de aur și a doborât încă un record

david popovici
Sursa: Federația Română de Natație (Facebook)

David Popovici a cucerit medalia de aur în proba de 200 de metri liber a Campionatului Mondial de Juniori de la Lima, Peru, și a stabilit un nou record al competiției, anunță Federația Română de Natație.

Sportivul antrenorului Adrian Rădulescu a încheiat cursa cu timpul de 1:46:18 minute și a câștigat fără emoții medalia de aur, cu un nou record al competiției.

„Astfel, după aurul de la Mondialele de seniori, aurul de la Europenele de juniori și aurul de la Europenele de seniori, David își trece în palmares și aurul la Mondialele de juniori (în proba de 200 de metri liber – n.r.), întregind astfel o vară fantastică pentru el și pentru natația românească”, se mai arată în anunțul Federației Române de Natație.

Ieri, echipa de înot a României a reușit o altă performanță, cucerind medalia de aur la proba de 4 X 100 de metri liber la Campionatul Mondial de Înot pentru Juniori de la Lima.

Echipa formată din David Popovici, Alexandru Constantinescu, Ștefan Cozma și Patrick Sebastian Dinu a reușit un timp de 3:18:84 de minute.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.