David Bisbal, într-un nou concert în România

David Bisbal
David Bisbal revine în concert la București Foto: Facebook David Bisbal

Cântăreţul de muzică latino David Bisbal revine în România și va susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti, pe 18 martie 2015, potrivit site-ului oficial al artistului.

Artistul a fost invitat vineri seară la Vocea României și a interpretat melodia „Diez Mil Maneras”. El i-a dat ocazia lui Pavel Bartoș să-și exerseze spaniola.

„Femeile din România sunt „muy frumosas”, a mărturisit latino loverul.

Acum doi ani, artistul spaniol le-a promis fanilor români prezenți la Sala Palatului din București că va reveni în țara noastră într-un nou concert, cât de curând.

Pe 18 martie 2015, David Bisbal va concerta tot la Sala Palatului, unde sunt așteptați fani din toată țara.
Concertul face parte din turneul internaţional „Tu y Yo”, prin care spaniolul îşi promovează cel mai recent material discografic, care va fi lansat şi la Bucureşti în prezenţa publicului.

David Bisbal le va oferi celor prezenţi la concert un show live, așa cum și-a obișnuit fanii și va venit însoțit de instrumentiști.

Cei prezenți vor putea asculta melodiile de succes cu care a devenit cunoscut în întreaga lume, precum „Buleria”, „Corazon Latino”, „Premonicion” şi „Sin mirar atras”, dar şi piese în prima audiţie de pe noul album „Tu y Yo”.

Câștigător a două premii Grammy și numit cel mai bun artist latino din lume, David Bisbal a reușit în 11 ani de carieră să câștige inimile a milioane de oameni, dar și 60 de premii muzicale. Aceste aprecieri i-au adus și un loc în scaunul de antrenor al show-ului „The Voice” din Spania în 2012, „The Voice Kids” și „The Voice” din Mexic, în 2013.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.