Dăncilă spune că are ceasuri „pe care și le permite orice om modest din România”

ceas viorica dăncilă
Ceasul de aur al Vioricăi Dăncilă. Foto: G4Media

Invitată luni seară, 18 noiembrie, într-o emisiune la postul public de televiziune, Viorica Dăncilă a afirmat că are ceasuri „pe care și le poate permite orice om modest din România”.

Aflată în studioul TVR, Viorica Dăncilă a fost invitată de moderator să arate ceasul pe care spune că l-a primit cadou de la soțul său și despre care liderul deputaților PNL, Florin Roman, a afirmat că ar fi un model Cartier Ballon Bleu, placat cu aur de 18 carate, și a cărui valoare de catalog este de 83.678 de lei (peste 17.600 de euro), relatează hotnews.ro.

Viorica Dăncilă a spus din nou că este vorba de un ceas „sub 5.000 de euro” și nu a dorit să-l prezinte.

Ea și-a explicat refuzul spunând că „dacă îl arăt, ceasul, vor veni cu alt scandal”. Dăncilă a mai menționat că povestea cu ceasul este o strategie a PNL ca să „ascundă lașitatea lui Klaus Iohannis”.

Viorica Dăncilă a mai declarat că are mai multe ceasuri, dar nu „de firmă sau de marcă” ci modele „pe care și le poate permite orice om modest din România”.

Marți, 19 noiembrie, de la ora 19.00, va avea loc evenimentul în cadrul căruia Klaus Iohannis se va întâlni cu mai mulți jurnaliști, formatori de opinie, analiști și politologi.

Întâlnirea va avea loc în Aula Bibliotecii Centrale Universitare, iar Viorica Dăncilă, candidata PSD pentru funcția de președinte al României, nu a fost invitată.

Pe lista jurnaliștilor și politologilor care îi vor putea pune întrebări lui Klaus Iohannis se numără, până acum: Ion M. Ioniță (Adevărul), Cristian Leonte (Pro TV), Radu Tudor (Antena 3), Cristina Șincai (România TV), Moise Guran (Europa FM) și Cristian Pârvulescu (SNSPA).

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.