Dăncilă a intrat în bătălia pentru Cotroceni pe o melodie din Rocky

Liderul PSD și premierul Guvernului, Viorica Dăncilă, și-a lansat candidatura la președinția României, sâmbătă, la Palatul Parlamentului. Dăncilă și-a făcut intrarea pe acordurile melodiei „Eye of the Tiger”, o piesă care a devenit celebră după ce a apărut pe coloana sonoră a filmului Rocky III, cu Sylvester Stalone în rolul principal.

„Sunt soție, sunt mamă, am o familie frumoasă pe care o iubesc enorm. Cred în familie, în Dumnezeu, în muncă și cinste. Cred enorm în oameni, în poporul român. Orice lucru pe care l-am făcut și orice decizie pe care am luat-o a fost pentru a ajuta mame, copii, tineri, pensionari. Sunt și voi rămâne mereu alături de oameni. Asta cred că este menirea omului politic.

Spre deosebire de alții, eu țin cu oamenii, cu cei din rândurile cărora vin. Eu nu mă lupt împotriva nimănui, ci pentru români. Eu sunt de 23 de ani în acest partid. Am plecat de la baza partidului, am lipit afișe, am împărțit pliante și spun asta cu mândrie. În spatele meu nu stă nimeni altcineva decât muncă și mers înainte.

Sunt un om plecat de jos, dintr-o familie de oameni simplu, fără privilegii, care a muncit ca și voi. Ne adaptăm, ne reinventăm, luptăm și câștigăm, cu forța și tăria care ne-au purtat ultimii 30 de ani și care ne-au făcut să ajungem cel mai mare și cel mai puternic partid din România. Această țară nu poate fi condusă de la Cotroceni sau de la guvern, România trebuie consudă dintre oameni, alături de ei și împreună cu ei”, a declarat Viorica Dăncilă în fața susținătorilor din partid.

Aceasta a mai spus că vrea pentru țară „siguranță, ordine și lege pentru fiecare român”, a început „o luptă împotriva criminalității” și nu se va „opri”.

„Am promis o reformă a MAI care deja se întâmplă și care se va încheia când nimănui nu îi va mai fi teamă pentru el și ai lui. O să lupt pentru combaterea traficului de persoane, a violențelor domestice, a abuzului împotriva copiilor. Mă voi lupta pentru o Românie sigură, în care cei vulnerabili să nu devină victime”, a mai spus Viorica Dăncilă.

De asemenea, candidatul PSD la prezidențiale a mai spus și că vrea „educație și sănătate pentru fiecare român”, „medicii să rămână în țară”, iar românii se se poată trata în țară.

Dăncilă și-a încheiat discursul transmițându-le susținătorilor că va fi primul președinte femeie al României.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.