Daea știe ce faci dimineața: Te uiți în frigider și apoi pleci la lucru

Petre Daea FOTO: Petre Daea/Facebook
Petre Daea FOTO: Petre Daea/Facebook

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat că dublul standard este o realitate, nu o ficțiune, pentru că în țară au intrat produse de calitate îndoielnică, iar șeful său de partid, Liviu Dragnea, a cerut să se facă mai multe controale, „pentru a pune stăpânire pe aceste fenomene care deja sunt la scară națională”. De asemenea, ministrul Agriculturii mai spune că este interesat de hrana populației.

„Astăzi, fiecare dintre noi se uită la galantar şi dimineaţa când se trezeşte se uită în frigider şi apoi pleacă la lucru pentru a putea să îşi desfăşoare activitatea zilnică. Iată interesul major pe care îl avem şi pe care îl urmărim de fiecare dată în concordanţă cu solicitările”, a mai spus Petre Daea.

Ministrul Agriculturii a spus că în perioada de dinaintea Sărbătorilor de Paște se impun controale.

„Noi suntem interesaţi tot timpul să păstrăm acest echilibru în aşa fel încât în ţară să nu intre produse de calitate îndoielnică. Şi, din nefericire au intrat. Şi ştim foarte bine că dublul standard este o realitate şi nu este o ficţiune. Este o realitate pentru că a putut fi constatat în mai multe ţări ale Uniunii Europene, în mod deosebit în ţările din partea de est”, a spus ministrul Daea.

Ministrul Agriculturii a mai spus și că se dorește descurajarea consumului de produse din afara României.

„Continuăm controalele şi intensificăm aceste controale la toate produsele care sunt puse pe piaţă în România. În al doilea rând avem acest program de creşterea a producţiei şi de realizare a acestor produse româneşti care sunt mult mai valoroase, ştiindu-se în special produsele din legumicultură şi fructele, produse pe care să le realizăm şi să le punem în contrapartidă pe piaţa consumatorului în aşa fel încât să descurajăm consumul acesta de produse din afara ţării, apreciind calitatea deosebită pe care o au produsele româneşti, ştiind că le avem pe piaţă şi le putem prezenta consumatorului”, a declarat Daea.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.