Dacia a livrat autoturismul 1.500.000. Cine este cumpărătorul

Autovehiculul Dacia Logan cu numărul 1.500.000 a fost livrat, miercuri, unei cliente din România.

Femeia l-a achiziționat prin intermediul programului de reînnoire a parcului auto național.

Autoturismul, un Logan model Laureate, 09 TCe, Euro 6, de culoare bej, a intrat în posesia unei femei din București, au anunțat reprezentanții Dacia.

Cheia vehiculului aniversar i-a fost înmânată proprietarei de Jan Ptacek, directorul general al Renault Commercial Roumanie, în cel mai nou show-room Dacia din București.

„Logan reprezintă soclul gamei Dacia. Este modelul care a reușit să impună marca noastră atât în România, cât și în numeroase țări în care clienții sunt în căutarea unui vehicul accesibil, încăpător, robust și modern.
Sunt încântat să înmânez azi cheia acestui model aniversar unei cliente din România — leagănul mărcii Dacia”, a declarat Ptacek, potrivit unui comunicat transmis de Dacia.

Reînnoită la sfârșitul anului 2012, Dacia Logan este produsă în prezent în uzina de la Mioveni, precum și în uzina de la Casablanca, din Maroc.

În anul 2014, aproape 14.000 de vehicule Logan au fost livrate clienților români, ceea ce reprezintă 47% din totalul vânzărilor gamei Dacia, iar în primele cinci luni din 2015, Logan, inclusiv versiunea de caroserie derivată MCV, a fost cumpărat de peste 7.400 de clienți din România.

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Locuri de muncă în IT pentru români în străinătate
Ai spirit de meșter? Cele mai avantajoase oferte la unelte de la eMag
Locuri de muncă în Germania. O firmă oferă și alocație pentru copiii angajatului