Dacia ieftinește mai multe modele

Duster FOTO: Dacia

Duster FOTO: Dacia

Prețurile Dacia pe piața din România ar urma să înregistreze o scădere în următoarea perioadă, din cauza scăderii vânzărilor mașinilor.

Potrivit profit.ro, Dacia Duster s-a ieftinit și poate fi cumpărat cu aproximativ 17.000 de euro. În perioada verii a fost reducere de aproximativ 1.500 de euro. Atunci când a fost lansat, noul model Duster a costat 18.800 de euro.

Loganul poate fi cumpărat cu 12.500 de euro și e o reducere de aproximativ 1.000 de euro. De asemenea, Jogger are o reducere de 300 de euro și e 16.390 de euro. Sander Stepway are un preț cu 2.000 de euro față de cel de listă și e 13.300 de euro.

Șeful vânzărilor Dacia, Xavier Martinet, spune că „dacă vedeți un discount pe undeva este, de obicei, un efect al faptului că piața nu merge bine în acea zonă”.

În luna august, înmatriculările de autoturisme noi au scăzut cu 18%, iar cele ale Dacia s-au redus cu 38% față de anul trecut.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version