Reduceri la eMAG. Le găseşti în acest articol

emag cupoane de reducere

Până pe 5 septembrie, magazinul online emag.ro desfășoară campania „Cooking Days”, care vine cu reduceri eMAG de până la 65% la electrocasnice pentru gătit.

Aragazurile, cuptoarele, plitele și hotele pot fi cumpărate acum la prețuri avantajoase la eMAG, chiar la început de toamnă, când vine sezonul mâncărurilor aromate și delicioase preparate cu multă grijă în bucătărie!

Iată câteva dintre cele mai interesante oferte:

1. Un cuptor incorporabil Arctic AROIC21100BH, electric, sistem hidrolitic, 67 litri, clasa A, are o reducere de 30% și costă 579,99 lei.

Cuptorul are o capacitate mare, astfel încât se pot prepara concomitent mai multe rețete. Sistemul hidrolitic permite curățarea rapidă a cuptorului și se bazează pe puterea vaporilor de apă, fără a necesita folosirea soluțiilor de curățare.

Timerul mecanic contorizează durata de pregătire a alimentelor și anunță când timpul prestabilit s-a scurs. Astfel, cei care lucrează în bucătărie își pot gestiona eficient timpul, știind mereu cât durează pregătirea alimentelor preferate.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI puteți accesa întreaga listă de oferte la cuptoare incluse în campania de reduceri eMAG.

emag reduceri

eMAG – reduceri la plite

2. O plită incorporabilă Beko HIMG64223SX, pe gaz, cu 4 arzătoare, din inox, are o reducere de 33% și costă 449,99 lei.

Aprinderea integrată permite aprinderea flăcării la arzatoarele plitei pe gaz, într-un mod facil, direct de la butoanele panoului de control. Sistemul de siguranță va opri automat alimentarea cu gaz în cazul întreruperii accidentale a flăcării la plită în timpul funcționării.

Lățimea este de 60 cm. Plita dispune de un arzător dublu – WOK. Cu o putere de încălzire sporită, arzătorul WOK are performanțe excelente în ceea ce privește procesul de gătit, într-un interval de timp mult mai redus.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI puteți accesa întreaga listă de oferte la plite din campania de reduceri eMAG.

emag reduceri

eMAG – reduceri la aragazuri

3. Un aragaz Star-Light FCF60GRTW, cu gaz, 4 arzătoare, aprindere electrică, siguranță pentru plită și cuptor, grill, rotisor, timer, de 60 cm, are o reducere de 26%.

Aragazul Star-Light FCF60GRTW se va potrivi de minune în orice tip de bucătărie. Design-ul său extrem de plăcut se datorează, în mare parte, albului clar folosit pentru exterior. De asemenea, ușa cuptorului este dotată cu geam dublu, care crește izolarea calorică și eficiența la coacere implicit. Capacul aragazului este realizat din sticlă, pentru un plus de eleganță.

Aragazul Star-Light FCF60GRTW este dotat cu un sistem de siguranță împotriva incendiilor (un element termic care întrerupe alimentarea cu gaz).

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI puteți accesa întreaga listă de oferte la aragazuri din campania de reduceri eMAG.

emag reduceri

eMAG – reduceri la hote

4. O hotă tradițională Beko CFB6310W, 125 MC/H, 3 trepte de viteză, 1 motor, are o reducere de 30% și costă 149,99 lei.

Hotele independente Beko creează o ambianță plăcută atât prin eleganța designului produselor, cât și prin eficiența sporită în funcționare. Lămpile cu halogen asigură un grad sporit de luminozitate pe perioada gătitului.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI puteți accesa întreaga listă de oferte la hote din campania de reduceri eMAG.

emag reduceri

eMAG – reduceri la cuptoare cu microunde

5. Un cuptor cu microunde Daewoo Retro KOR-6LBRC, 20 l, 800 W, digital, are o reducere de 34% și costă 309,99 lei.

Cuptorul are o capacitate de 20 de litri, iar panoul de comandă este electronic. Cuptorul are 5 niveluri de putere, timer și funcție de dezghețare. Dimensiunile sale sunt 446 x 323 x 270 mm (lungime, lățime, înălțime), iar greutatea sa este de 11,5 kilograme.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI puteți accesa întreaga listă de oferte la cuptoare cu microunde din campania de reduceri eMAG.

emag reduceri

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.