Cumpără un aparat de curățat cu aburi cu reduceri importante!

Cand vine vorba de intretinerea unui spatiu casnic, putine lucruri sunt la fel de eficiente precum un aparat de curatat cu aburi. Fata de alte echipamente traditionale, acesta aduce multiple avantaje, pentru ca tu sa ai parte de un camin cu un aspect impecabil, cu un minimum de efort!

Vrei sa afli mai multe despre seria de beneficii oferite de aceste electrocasnice minune?

Iata ce avantaje iti aduce folosirea unui aparat de curatat cu aburi de la producatorul italian Polti!

Versatilitate

In contrast cu metodele traditionale de facut curatenie, care implica lavete, carpe, spray-uri si tot felul de substante nocive, un aparat de curatat cu aburi este mai rapid si mai eficient in acelasi timp!

Principiul de functionare al aparatelor este foarte simplu: un recipient dedicat incalzeste apa la o temperatura ridicata, transformand-o in vapori.

Vaporii sunt ideali pentru curatarea in profunzime a suprafetelor murdare, precum podele, diverse piese de mobilier, inoxul, hota, faianta si geamurile. Mai mult, aburii incinsi nu doar dizolva si curata rapid grasimea si murdaria, ci elimina si orice fel de patogeni, precum microbii, bacteriile si alergenii. Merita sa incerci un astfel de aparat doar pentru a te convinge de usurinta in folosire, de viteza si de eficienta cu care indeparteaza chiar si cele mai persistente pete.

Curatenie ecologica

Deoarece foloseste doar apa ca agent de curatare si dezinfectare, aparatul cu aburi lasa o amprenta minima asupra mediului inconjurator. De asemenea, poti sa-ti iei gandul de la a mai folosi substante chimice periculoase, deoarece nu vei mai avea nevoie de acestea!

Totodata, exista si un alt aspect mai putin cunoscut al substantelor chimice. In timp, folosirea acestora poate conduce la deteriorarea suprafetelor si materialelor, precum lemnul lacuit sau inoxul.

Insa, daca alegi un aparat de curatat cu aburi, vei observa ca suprafetele raman perfect curate, inca de la prima utilizare, indiferent de tipul de material. In plus, vaporii la mare temperatura confera si un luciu subtil suprafetelor, de care te vei indragosti pe loc!

Eficienta la superlativ

Cei care au folosit deja un aparat de curatat cu aburi stiu ca vaporii sub presiune sunt ideali pentru curatare, eliminand pana la 99,99% dintre bacteriile, microbii si acarienii prezenti in case. Aburii elimina chiar si petele de mucegai, prevenind aparitia acestuia, dar si petele incrustate de ulei, urme ale animalelor de companie, pete de sapun sau detergenti sau petele de calcar ramase de la apa cu o duritate crescuta.

Economie de timp, bani si efort

Pe termen lung, alaturi de beneficiile aduse sanatatii, un aparat de curatat cu aburi te va ajuta sa faci economii importante. Poti sa-ti iei adio de la banii cheltuiti pe fel si fel de substante, mopuri, lavete si carpe, deoarece tot costul pe care il implica utilizarea unui astfel de aparat este cel al apei si al curentului folosit pentru incalzirea acesteia.

Mai mult, vei observa ca economisesti nu doar bani si efort, dar si timp pretios, pe care il vei putea folosi dupa bunul plac. Profita asadar de reducerile de sezon la aparatele cu aburi si alege acest ajutor de nadejde pentru intretinerea casei tale! Vei obtine curatenie impecabila, in doar doi timpi si trei miscari!

Articol realizat de www.iagency.ro.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.