Cum vorbește Ghinea, fostul ministru al Fondurilor Europene: „Pentru căc*** spuse despre mine o să mor cu tine de gât!”

cristian ghinea

Sursa: Pagina de Facebook Cristian Ghinea

Cristian Ghinea, fostul ministru al Fondurilor Europene din partea USR, a avut o ieșire nervoasă pe pagina sa de Facebook.

El a folosit o sumedenie de expresii licențioase la adresa celor din PSD într-un mesaj publicat pe rețeaua de socializare: „Când ești ipocrit și îți explodează ciunga în freză. PSD au mințit ca porcii despre consultanță și PNRR. M-au acuzat și terfelit gratuit – trebuie să fii prost sau foarte pesedist la neuron să îți imaginezi că eu aș putea lucra pe bani pentru șefii actuali ai PNRR. Dimpotrivă, sunt coșmarul lor, pentru că nu pot fura și le taxez prostiile public. Au învârtit despre mine prostii, sume astronomice, aberant. Zero adevăr. Acum li se sparge balonul de ciungă în păr.”

„Bai, dar dacă tot m-ați porcăit atât, de ce nu faceți economie la buget și nu renunțați de tot la consultanță? Eu am zis că Ministerul (Sănătății – n.r.) nu știe să facă spitale și să luați experți. Ok, voi ziceți că are PSD experți. Faceți cu PSD-iști. Rafila, pentru căcaturile spuse despre mine, pentru onoarea mea o să mor cu tine de gât! Tu chiar furi banii de acolo. Lupa e pe tine. Iexpertule!”, a mai scris Ghinea.

Ghinea a devenit pentru prima dată ministru al Fondurilor Europene în anul 2016, în timpul Guvernului de tehnocrați condus de Dacian Cioloș (aprilie 2016 – octombrie 2016). Ulterior, el a deținut din nou această funcție în timpul Guvernului condus de liberalul Florin Cîțu (decembrie 2020 – septembrie 2021).


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version