Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion

FOTO: VinnyCiro/Pixabay.com
FOTO: VinnyCiro/Pixabay.com

Meteorologii anunță o vreme cu temperaturi peste cele obișnuite pentru această perioadă. În perioada Crăciunului, maxime vor ajunge până la aproximativ 10 grade Celsius, iar de Revelion termometrele vor arăta temperaturi chiar și mai crescute.

Sunt posibile și ninsori, însă doar izolate, în zonele montane. Până pe 23 decembrie, valorile termice vor de peste 15 grade Celsius în timpul zilei. La malul mării e posibil ca temperaturile să se apropie chiar și de 20 de grade Celsius.

În ceea ce privește precipitațiile, până pe 23 decembrie vor fi deficitare în toată țara. Nici la munte nu va ninge prea mult.

Între 23 și 30 decembrie, temperaturile vor avea în continuare valori mai ridicate față de cele normale pentru această perioadă. După aceea, până pe 6 ianuarie 2020, vremea va continua să se mențină caldă, iar cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toată țara.

Prognoza meteo anunță că nu va veni iarna nici până aproape de jumătatea lunii ianuarie.

FOTO: VinnyCiro/Pixabay.com

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.