Cum te poti bucura de hobby-ul tau chiar si in vacanta

Cum te poți bucura de hobby-ul tău și în vacanță. Foto: static.bhphotovideo.com
Cum te poți bucura de hobby-ul tău și în vacanță. Foto: static.bhphotovideo.com

Exista doua lucruri comune pentru care noi oamenii ne fac sa ne relaxam complet, facandu-ne sa uitam de stresul de la birou: concediile si hobby-urile.

Efectele magice ale acestor doua tipuri de activitati se intensifica atunci cand le imbinam. Daca ai o pasiune in care investesti timp si poate chiar si bani, vacanta este cea mai buna perioada sa te dedici acesteia!

Devoratorii de filme nu trebuie sa renunte la pasiunea lor nici in vacanta. Solutii sunt destule, iar noi iti vom sugera doar cateva. De exemplu, daca in vacanta ti-ai propus sa calatoresti, sigur vei trece si prin orase unde exista mall-uri cu sali de cinema, unde poti sa vezi cele mai noi filme aparute. Daca, din contra, preferi serialele sau este mai comod pentru tine sa vezi filmele acasa, nu renunta la obiceiul tau nici in vacanta. Transforma-ti camera de hotel in mini-cinema si uita-te pe laptop la filmele pe care nu vrei sa le ratezi.

Pasionatii de fotografii cu siguranta ca sunt foarte fericiti in vacanta, mai ales daca merg in locuri generoase din punct de vedere al peisajelor pe care sa le fotografieze. Acesta pasiune este cel mai usor de “alimentat” in vacanta, tocmai pentru ca in concediu se ivesc o multime de ocazii care merita surprinsa cu ajutorul unui aparat foto. Si totusi, nu este nicio tragedie daca ai uitat sa iei cu tine si camera. Exista hoteluri care angajeaza fotografi profesionisti care sa le faca poze turistilor, constracost. Daca iei in calcul o astfel de posibilitate, cauta pareri despre PhotoHotel.

Amatorii de sporturi extreme vor gasi si ei modalitati prin care sa practice acest hobby si in vacanta. Stabileste de comun acord cu prietenii sau cu membrii familiei care te vor insoti o destinatie montana, care sa iti permita sa faci cycling, de exemplu. De asemenea, ai posibilitatea de a alege o destinatie de orice alt gen, in apropierea careia sa existe parcuri de aventura ce iti pot oferi doza de adrenalina de care ai nevoie.

Pentru cititorii inraiti lucrurile stau ceva mai simplu, deoarece o carte poate fi pusa in bagaj, fara ca macar sa ocupe mult spatiu. Poti citi in drumul catre destinatia de vacanta, pe plaja, in camera de hotel, oriunde. Daca ai noroc, poti chiar sa cumperi carti in limba romana sau in alta limba straina pe care o cunosti, din orasele prin care treci in calatoria ta .

Gurmanzii declarati au verde la pofte in special in vacanta! In functie de destinatie poti fie sa incerci diverse mancaruri cu specific. Dar, chiar daca te aflii, sa spunem, in Italia si ai pofta de un preparat chinezesc, poti sa comanzi mancare chinezeasca. Exista multe firme care fac livrari de mancare, chiar si pentru clientii hotelurilor.

Sursa foto: https://static.bhphotovideo.com

 

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.