Cum se pot pregăti online elevii, pentru examenul de capacitate

Elevii se pot pregati online pentru examenul de capacitate

O echipă de profesori, psihologi, graficieni, specialiști video şi programatori au lansat o platformă online cu ajutorul căreia elevii de clasa a opta se pot pregăti pentru examenul de capacitate.

Platforma online Examenul Tău conține secţiuni de evaluare a cunoştințelor de limba română şi matematică, cu acoperirea în întregime a materiei predate la şcoală.

Astfel, platforma Examenul Tău conține secțiuni de testare inițială, învățare, recapitulare, autoevaluare şi simulare de examen.

Elevii pot astfel să-și completeze cunoștințele, prin identificarea zonelor unde  obțin punctaj mic.

“Obişnuiți cu memorarea şi repetiția informației, care se dovedesc a fi metode ineficiente pe termen lung, prin intermediul acestei platforme elevul se va familiariza cu procesul de învățare în timp real. El va afla exact care sunt lacunele şi ce anume trebuie să îmbunătățească. Mai mult, prin opțiunea de simulare, se va obişnui şi cu emoțiile din ziua examenului, fiind îndrumat de fiecare dată către zona de învățare unde are lacune”, au explicat dezvoltatorii platformei online.

Platforma de pregătire a examenului de capacitate conține 355 de teste interactive, 224 de filme de predare şi 20 de simulări pentru examen, cu feedback imediat.

Dacă acest articol v-a fost util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Internship la Guvern. Ce condiții trebuie să îndeplinească tinerii
Patru medalii şi locul 3 în Europa pentru lotul feminin de matematică al României