Cum să porți pantofii sport ca o fashionistă

Incaltamintea sport este, in prezent, mai cool ca niciodata. Pantofii sport se poarta cu, aproape, orice articol vestimentar si transforma tinuta intr-una moderna, indiferent de eveniment. Afla cum poti sa porti pantofii sport ca o adevarata fashionista si care sunt secretele care te ajuta sa iesi in evidenta, din randurile de mai jos!

Pantofi sport si rochii de vara

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/uN1m9Ca0aqo

Vrei sa obtii o tinuta interesanta, care include doua elemente contrastante? Poarta o rochie vaporoasa de vara, cu imprimeu floral sau cu buline, alaturi de pantofi sport masivi, renuntand la sandalele clasice. Aceste incaltari statement au facut inconjurul lumii si arata excelent chiar si cu rochii delicate, de tip furou, din matase. Alege o pereche de adidasi Guess, pentru a oferi originalitate unei tinute formate dintr-o rochie cu imprimeu, nelipsita din sezonul cald.

Pantofi sport si fusta mini

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/f8sRuSLbXq0

O fusta mini reprezinta alegerea ideala pentru vara, indiferent de model sau de material. Pe timp de zi, poti opta pentru o pereche de tenisi simpli sau cu talpa inalta, pe care sa o asociezi cu fusta si un tricou din bumbac. Pantofii sport sunt mult mai potriviti decat cei cu toc, in asociere cu o fusta mini, si iti ofera confort, atunci cand vrei sa te plimbi ore in sir, prin oras.

Pantofi sport si camasa masculina

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/gkbAYJIMVDA

Pentru ca pantofii sport au depasit granitele salilor de fitness, ei pot fi asortati si cu articole vestimentare office. Astfel, o pereche de adidasi devine accesoriul perfect pentru o camasa alba, masculina, de calitate. Aceasta tinuta poate fi completata cu o pereche de jeansi simpli, in nuante de negru sau de albastru. Alternativele pentru jeansi sunt pantalonii palazzo, cei din stofa sau modelele culottes. Pantofii sport trebuie sa fie simpli si practici, pentru a crea ansamblul potrivit pentru birou.

Pantofi sport si palton feminin

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/Xa1l1r5XKiw

Daca iti doresti sa transformi un outfit casual intr-unul rafinat si feminin, nu trebuie decat sa adaugi un palton sau un pardesiu croit impecabil. Pardesiul poate fi purtat cu o pereche de pantaloni negri si o bluza simpla. Il poti inlocui cu un trenci subtire, in special pentru zilele ploioase, pentru un plus de stil. Atunci cand decizi sa te simti comod, renunta la tocuri si opteaza pentru o pereche de pantofi sport, care sa reprezinte o pata de culoare.

Pantofi sport si tinuta de cocktail

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/H7JlEmkKqW8

Din fericire, datorita adaptabilitatii oferite de sneakersi, acestia pot fi asortati si cu rochii de cocktail. Rochia cocktail midi din matase, dantela sau cu insertii cool se poarta cu pantofi sport in acelasi registru cromatic si te ajuta sa-ti reinventezi stilul.

Alege sa porti pantofii sport ca o adevarata iubitoare de moda si include-i in cele mai neobisnuite combinatii. Nu te teme de necunoscut si fa-te remarcata prin fiecare tinuta pe care o porti!

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.