Cum să organizezi petrecerea de final de an la birou

Sursa foto: pixabay.com
Sursa foto: pixabay.com

Crăciunul este aproape, așa că nu mai e mult până la vacanța de iarnă. După ce ați muncit tot anul cot la cot, e timpul să vă destindeți și să terminați ultima zi de la birou cu o petrecere.

Fiind mult mai relaxați decât în timpul serviciului, vă veți putea cunoaște mai bine și apropia unii de ceilalți, așa că vino cu propunerea organizării unui mic party, formează o echipă cu încă cel puțin un coleg care are idei și e pus pe distracție și puneți la cale ultima petrecere din an. Dacă aveți nevoie de inspirație, o puteți lua din ideile de mai jos. Ce ar fi bine să nu lipsească de la party-ul vostru?

Un DJ

Da, ai citit bine. Un DJ vă va salva mult timp și vă va asigura partea de entertaining pentru toată seara, astfel încât voi să vă distrați, fără a mai avea grija muzicii. Poate îți amintești petrecerile de mai demult, organizate la vreun prieten acasă, când apucați să ascultați numai primele zece secunde dintr-o melodie, pentru că venea cineva în urma voastră și o schimba? Asta se poate întâmpla și la petrecerea de final de an de la birou și nu ar vrea nimeni să se „bată” pe un laptop în playlisturi. Mai bine angajați pentru seara respectivă un DJ și vă luați această problemă de pe cap. Serviciile nu pot fi mai scumpe de 100 de euro, preț pe care cu siguranță l-ați plăti pentru distracție, nu-i așa?

Mâncare bună

După câteva minute de dans, sigur o să vi se facă foame, deci veți avea nevoie de câteva platouri cu mâncare. Nu trebuie să luați nici prea multă, dar nici să vă bazați pe faptul că toți vor veni sătui la petrecere, așa că e bine să echilibrați undeva balanța. Și ca să nu vă încurcați foarte mult în detalii, puteți comanda mâncare la birou de la restaurantul vostru preferat. Nu uita de cei care nu consumă carne ori alte preparate de la animale și de alergiile pe care colegii tăi e posibil să le aibă. Nu ați vrea ca seara să se încheie cu o ambulanță la ușa firmei voastre.

Băutură

Deși va avea loc la birou, petrecerea nu va fi lipsită de alcool și sucuri. Ar fi mai indicat să faci o listă cu preferințele fiecăruia și să propui o cantitate care să îi satisfacă pe toți. Puteți face cocktailuri sau chiar angaja un barman care să mixeze toată seara diverse băuturi.

Poze

Fotografiile sunt cele care vor dăinui în timp, așa că nu uitați de acest detaliu, atunci când începeți organizarea evenimentului. Un fotograf profesionist va surprinde toate detaliile petrecerii și vă va ajuta să vă păstrați amintirile pentru mult timp. Dacă bugetul vă permite, puteți opta și pentru servicii video, pentru un clip de prezentare al întregii petreceri.

Colegii sunt, practic, a doua ta familie, pentru că petreci cel puțin opt ore pe zi lângă ei, deci fiți uniți și de această dată și puneți pe hârtie planurile unui party de final de an.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.