Cum să comanzi medicamente în București pe Liki24.ro

Livrarea la domiciliu a diverselor produse, cu atât mai mult a medicamentelor, ne face viața mult mai ușoară. Serviciul Liki24.ro s-a asigurat ca clienții din orașul București să se bucure de serviciul de curierat, economisind timp la achiziționarea de produse farmaceutice. Serviciul recepționează comenzi formate nu doar din medicamente, ci oferă, de asemenea, o gamă largă de produse de întreținere personală. Lista include medicamente, suplimente alimentare, produse cosmetice și produse de igienă de la diferiți producători.

Clientul primește comanda cu ajutorul serviciului de curierat al site-ului sau prin servicii poștale direct la domiciliu.

Serviciile poștale sunt disponibile în toată România conform programului stabilit.

În cazul în care este necesară livrarea urgentă a medicamentelor și primirea acestora în aceeași zi, livrarea rapidă „Cât mai curând posibil” este disponibilă în București. Această metodă de primire a mărfurilor este valabilă în oraș între orele 10:00 și 22:00. Medicamentele vor fi livrate prin curier în doar câteva ore, dar este nevoie ca comenzile să fie plasate până la ora 16:00, în cazul că doriți să le recepționați în aceeași zi.

Costul taxei de livrare este calculat în baza a mai multe criterii:

  • Taxa de livrare propriu-zisă;
  • Taxe adiționale ( în cazul comenzii cu supradimensiune);
  • Promoții Liki24;
  • Promoții cu voucher;
  • Promoții parteneri;

Taxa de livrare este colectată și prezentată de agenții de livrare. Costul comenzii pornește de la 24,5 RON pe comandă. Această sumă poate fi modificată și acoperită parțial sau integral de promoțiile prezente la moment. Mai multe detalii despre promoții Liki24 la livrare găsiți în secțiunea „Promoții și Vouchere”.

În present, vă puteți bucura de mai multe promoții cu serviciul Liki24:

  1. În cazul că faceți o comandă pe o sumă de la 45 RON, costul livrării va ajunge la 12 RON, după aplicarea promoției Liki24;
  2. În cazul comenzii cu o sumă mai mică de 45 RON, costul livrării va ajunge la 15 RON, după aplicarea promoției Liki24

    Dacă comanda va include mai multe de 9 produse, sau produse de dimensiuni mari, costul livrării va fi supus unei taxe suplimentare. Detaliile pot fi găsite în secțiunea „Calcul cost de livrare”.

Beneficiile serviciului Liki24 România

Serviciul monitorizează disponibilitatea medicamentelor în farmacii și oferă acces la informații actualizate despre medicamentele care pot fi achiziționate în acest moment. În același timp, achiziționarea de medicamente și alte bunuri de la farmacii care utilizează site-ul are o serie de avantaje:

  • selecție largă de medicamente și produse esențiale dintr-o multitudine mare de farmacii ale țării
  • promoții Liki24, de la partreneri sau cu voucher
  • disponibilitatea bunurilor promoționale

Aceste opțiuni sunt suficiente pentru a comanda în mod profitabil medicamente folosind serviciul dat. În total, dacă profitați de oportunitățile oferite, puteți face o achiziție pe platformă și puteți economisi până la 30% din suma comenzii.

Termenii și condițiile mai detaliate ale acestei și ale tuturor celorlalte metode de livrare sunt disponibile pe site-ul Liki24 în secțiunea „Livrare și plată”. Serviciul de asistență prin telefon și chat de pe site vă poate ajuta cu informații legate de întrebări suplimentare.

Aveți grijă de sănatatea dumneavoastră, economisind bani și timp!