Cum să alegi culoarea la portofel potrivit feng-shui

Acest lucru ar putea părea ciudat sau aproape superstițial – pentru cititorul occidental – să vorbească despre cele mai bune culori de portofel feng shui. Potrivit feng shui, tot ce ne înconjoară este energie, iar culorile au deosebită importanță. Iar culoarea portofelului, chiar dacă sună distractiv, poate spune multe despre o persoană.

Poate spune povești despre atitudinea unei persoane față de bogăție și abundență, deschiderea de a primi, bogăția globală sau conștiința abundenței, stima de sine și multe altele. Feng shui-ul este un sistem energetic atât de puternic, care poate ajuta la eliminarea blocajelor și la transformarea energiei stagnante sau negative.

Aflați informații de bază despre feng shui și despre cum să alegeți cel mai bun portofel; un portofel care vă poate ajuta să atrageți și să păstrați energia continuă a bogăției, de exemplu. Așa cum se aplică această metodă și la casă, feng shui se poate aplica și la alegerea portofelului, nu doar a cum ne alegem să ne aranjăm casele.

Conform feng shui, persoanele care au portofele vechi, cu cusaturi stridente, în care păstrează mereu chitanțe vechi și alte lucruri care nu mai sunt necesare, sunt oameni care atrag sărăcia. Despre astfel de oameni se poate spune că sunt dezordonați și că viața lor este un haos total. La polul opus, un portofel curat și ordonat, care este reîmprospătat deseori spune despre faptul că proprietarul său atrage bogăția și este o persoană deschisă.

A avea portofelul în același loc sigur, la care se poate ajunge cu ușurință, este foarte important. Ar trebui să vă puteți găsi portofelul, dacă este necesar, într-o perioadă de timp scurtă și ar trebui să vă bucurați cu adevărat de plasarea acestuia, precum și de aspectul și simțul său, desigur!

Alegeți cea mai bună energie feng shui exprimată în culori

Alegerea celor mai bune culori pentru orice – de la îmbrăcăminte la mașini – este o alegere foarte personală, desigur, dar privind acum din perspectiva feng shui, există ceva interesant de știut despre culori. În feng shui, culoarea este considerată cea mai puternică expresie a energiilor specifice, numite elemente feng shui.

Iată cele mai populare 5 culori pentru un portofel feng shui bun, împreună cu semnificația lor energetică și adecvarea în funcție de energia personală.

Culoarea roșie

Roșul este o culoare foarte propice considerată a atrage bogăția și abundența. Culoarea elementului Fire Feng Shui cu energia sa de iluminare, roșu este adesea alegerea preferată a culorii portofelului Feng Shui a multor persoane pasionate de această metodă. Cu toate acestea, roșul este o culoare super-activatoare, deci, țineți cont de faptul că vă poate energiza atât trăsăturile pozitive, cât și cele negative față de bani. De asemenea, un portofel de culoare roșie poate fi o alegere excelentă pentru oamenii cu elemente de foc, precum și pentru cei de pământ, dar puțin prea intens pentru oamenii cu elemente de apă, lemn și metal.

Culoare albastru intens

Albastrul este culoarea elementului feng shui de apă, care este simbolul antic al abundenței; acest lucru face din albastru o alegere foarte bună pentru un portofel feng shui de bun augur. De asemenea, această culoară este perfectă pentru cadou de portofele bărbați. Totuși, dar țineți cont de modul în care funcționează cu propria energie. De exemplu, dacă energia personală – definită în feng shui ca element de naștere – este foc sau metal, albastrul nu este cea mai bună alegere. Pe de altă parte, dacă elementul de naștere feng shui este lemn sau apă, aceasta poate fi o alegere minunată!

Culoarea neagră

Negrul este, de asemenea, culoarea elementului feng shui de apă, deci este o alegere excelentă pentru o culoare a portofelului, în special pentru cei cu elementul de naștere Lemn și apă (nu atât pentru oamenii cu elemente de foc, metal sau pământ).

Culoarea maro

Maroul este probabil cea mai populară culoare a portofelului (după negru), deoarece există atât de multe texturi de piele frumoase și variații de culoare naturale care fac această alegere foarte atractivă. Cu toate acestea, maro fiind o culoare a elementului feng shui al pământului, s-ar putea să nu fie cea mai bună alegere pentru cei cu elementul / esența personală de naștere a focului sau a apei. Excelent pentru oamenii de pământ și metal, totuși! Este o alegere deosebită de culoare pentru cadouri de portofele damă, pentru femeile ale căror culori preferate sunt cele de pământ, precum maro, bej, ocru, crem, etc.

Culoarea verde

Verde, fiind elementul feng shui din lemn, este o alegere excelentă de culoare pentru a începe din nou, pentru a fi gata să începeți împrospătați și deschiși, indiferent de tot ce s-a întâmplat în trecut. Este o alegere excelentă pentru oamenii elementului de naștere lemn, precum și pentru cei cu elementul de naștere foc.

Desigur, puteți găsi portofele în multe mai multe culori decât cele mai populare 5 enumerate aici. De la alb la argintiu, auriu și roz aprins, precum și o combinație de diferite modele și texturi, există, evident, atât de multe alegeri de culori atractive!

În general, cu cât culoarea este mai profundă, cu atât este mai puternică energia sa de protecție (pe care o doriți cu siguranță pentru portofel). Deci, alegerea unui portofel roșu sau roz intens, de exemplu, este întotdeauna o alegere mai bună feng shui decât alegerea unui alb, bronz sau deschis. Cu toate acestea, la fel ca în toate, este o idee bună să asimilați liniile directoare experimentând și să vedeți ceea ce vi se pare potrivit.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.