Cum poți obține un credit pentru studii

FOTO: Alexas_Fotos/Pixabay.com
FOTO: Alexas_Fotos/Pixabay.com

Un credit de consum de până în 5.000 de euro se poate lua acum și online. Nu trebuie decât să completezi un formular online în câteva minute, primești o ofertă și apoi ești așteptat într-o unitate bancară pentru a finaliza discuția.

De asemenea, dacă vrei un credit de nevoi personale cu dobâdă fixă sau variabilă, mergi la bancă și afli pe loc când primești banii și ce sumă poți obține. De exemplu, poți face un imprumut bancar de la BT și pentru investiții, în cazul în care vrei să cumperi un imobil, să îți construiești o nouă aripă la casă sau o modernizezi.

În acest articol vorbim despre creditul pentru studii. Ne-am uitat în oferta celor de la Banca Transilvania. Unul dintre credite este cel „Work&Travel”, prin care poți obține până la 3.500 de euro, pe o perioadă de 2 ani.

Se finanțează taxa de înscriere în programul Work&Travel, alte taxe (taxa SEVIS, taxa Consulara), costul biletului de avion, cheltuieli de buzunar: maxim 15% din valoarea creditului.

Pentru a primi banii trebuie să fii înscris într-un program educațional de stat sau privat, la zi sau la distanță, la buget sau la cu plată, în România sau străinătate și să dovedești că ai fost acceptat în programul Work&Travel.

Pentru creditul de studii primești banii necesari pentru plata taxelor de școlarizare sau pentru cheltuieli de până la 2.000 de euro adiacente studiilor. Ți se oferă până la 20.000 de euro pe o perioadă de 10 ani, fără garanție imobiliară.

De asemena, ți se pot oferi până la 150.000 de euro pe o perioadă de 20 de ani, dacă garatezi cu o ipotecă asupra unui imobil pentru care vei încheia o poliță de asigurare.

Partea bună este că, până la 5 ani din momentul în care ți se acordă creditul, poți opta să plătești doar dobânda aferentă, ceea ce îți va ușura mult acoperirea primelor rate.

De asemenea, sunt și mai multe avantaje dacă primești veniturile prin Banca Transilvania.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.