Cum „a murit” actorul Marian Râlea pe internet și a înviat după 20 de minute

FOTO: Eu pot, eu sunt Magician/Facebook
FOTO: Eu pot, eu sunt Magician/Facebook

Actorul Marian Râlea împlinește mâine 60 de ani. În această dimineață a fost nevoit să-și dezmintă propria moarte. Mai multe site-uri au preluat o informație eronată și au anunțat că actorul a murit.

Informația a apărut și pe site-ul Știrile Pro TV. După aproximativ 20 de minute, Marian Râlea a intrat în direct la postul de televiziune Pro TV și a spus că se simte foarte bine, nu are nicio problemă de sănătate și este la filmări.

„M-au sunat prietenii să vadă ce e cu mine. Sunt în viață și nici măcar nu am fost bolnav în ultima vreme. Sărbători fericite tuturor”, a declarat actorul Marian Râlea, potrivit Adevarul.ro.

Apoi a postat și pe Facebook: „Bună dimineața și bine v-am găsit și azi, în ciuda știrilor. Ei, vedeți, d-asta nu îmi place uneori internetul ăsta.

Sunt bine, nu am nicio problemă de sănătate, sunt la filmări acum, nu pot sta mult cu voi aici. Doar de o îmbrățișare și promisiunea că o să fiu bine încă 100 de ani de acum încolo. Eu pot, eu sunt magician! Aveti grija de voi”.

Revoltată de această știre s-a arătat și Dana Rogoz, o apropiată a actorului.

FOTO: Eu pot, eu sunt Magician/Facebook

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.