Cum iti transforma casa si gradina o canapea moderna?

Canapea CABARET | KENNETH COBONPUE.
Canapea CABARET | KENNETH COBONPUE. Sursa: https://www.idashop.ro/canapea-kenneth-cobonpue-cabaret.html

Nu stii de unde sa incepi atunci cand e timpul sa alegi un nou mobilier pentru gradina? In primul rand, este esential sa stii modul de utilizarea al acestuia. Poate iti place sa gazduiesti petreceri sau poate preferi intimitatea. Sau poate iti doresti o zona ideala pentru timpul petrecut in familie. Daca tinzi spre ultima varianta, atunci ai nevoie, fara indoiala, de canapele moderne, confortabile si rezistente in acelasi timp.

Cand vina vorba despre mobilierul de gradina, sfatul nostru este sa alegi elemente rezistente, bine construite, dar fara sa sacrifici stilul si confortul. De asemenea, conteaza si dimensiunea. Daca este prea mic, este insuficient, iar daca este prea mare, intreaga gradina va fi compromisa.

In acest articol vei gasi cateva sfaturi utile in amenajarea gradinii, adunate de la specialisti consacrati in domeniu, dar si cateva surse de inspiratie.

ALEGE FORME DISTINCTE PENTRU UN PLUS DE ELEGANTA

Formele atipice, pe cat sunt de diferite fata de cele clasice, pe atat de placute sunt. Acestea asigura o modalitate excelenta de a petrece timpul liber, intr-o postura cat se poate de relaxanta, care parca te imbie sa te rezemi in ele.

Ca si sursa de inspiratie pentru cele mai atipice forme avem canapelele de la IdaShop:

Canapea CROISSANT | KENNETH COBONPUE

Sursa: https://www.idashop.ro/canapea-exterior-kenneth-cobonpue-croissant.html

Canapea CABARET | KENNETH COBONPUE

Sursa: https://www.idashop.ro/canapea-kenneth-cobonpue-cabaret.html

Mobilierul de gradina cu un aspect inedit poate transforma complet spatiul, facandu-l sa para mai elegant sau mai cool. Luand in considerare niste canapele moderne cu diferite forme, amplasate la capatul unei gradini, cu siguranta locul va fi unul special, ideal pentru petrecerea timpului liber alaturi de cei dragi.

ALEGE UN STIL CARE SA TI SE POTRIVEASCA

Stilul nu trebuie sa fie prezent doar in amenajarile interioare. Eleganta si rafinamentul provin si din modul de amenajare al spatiului exterior. La fel ca in amenajarile interioare, fiecare stil este potrivit unui anumit tip de persoana, tocmai din acest motiv, canapelele de gradina trebuie alese in functie de preferinte, nu la intamplare. Pana la urma este un loc destinat relaxarii si al petrecerii timpului liber.

DA FRAU LIBER CREATIVITATII

Uneori, lucrurile simple pot face diferenta. Alteori, sunt insuficiente. Creativitatea este aliatul principal in domeniul amenajarilor. Atmosfera calda al unui spatiu poate fi rezultatul unor elemente speciale, care sa imbine utilitatea, simtul estetic, dar si propria personalitate. Fiind deschis la diverse modalitati de amenjare, gradina poate fi transformata dintr-un loc simplist intr-unul primitor, relaxant si linistitor.

TINE CONT DE PIESA PRINCIPALA

Pentru o gradina chic, alege intotdeauna canapele moderne. Acestea sunt piesele cheie din amenajarile exterioare. Fie ca alegi canapele de gradina rustice, clasice sau elegante, intodeauna vor capta atentia. Cu cat forma canapelei este mai deosebita, cu atat va atrage mai mult privirea. Culoarea canapelei, de asemenea, face obiectul sa iasa in evidenta.

Canapeaua este unul dintre cele mai importante elemente dintr-o gradina, locul in care toata familia se poate bucura de un aer primitor si relaxant, locul in care invitatii se pot simtii ca acasa. Expertii spun chiar ca este ancora gradinii, punctul de baza al intregului loc. In cele mai multe cazuri, este elementul care domina, dand tonul cand vine vorba de stilul gradinii. Este un produs in care se investeste de obicei o mare parte din bugetul total destinat amenjarii, fiind un motiv in plus sa alegi ceva de care sa fii complet multumit.